Zulfiyeem
30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
son derece efsane bir yapımdı sinema salonu full doluydu. heyecanımız daha da arttı. ve kadir in kendini bulma serüveni hidayete ermesiyle sona erdi. Sadece Bizim camiadan oyuncu seçilmeliydi diye düşünüyorum olumsuz tek düşüncem bu oldu.
Eşref ziya terzi nin ikinci filmi çok başarılı kesinlikle izlenmeli .Yalova özdilekte sinemada izledim .Oyuncu kadrosu ve konusuyla sinema severleri etkiediğini düşünüyor ve bu tarz filmlerin devamını bekliyoruz .
Filmi seyrettim, çok güzel tavsiye ederim. Konusu olan anlamlı bir film. Umarım devamı gelir. Ailece seyredilecek bir film. Küfürsüz, cinsellik olmayan bir filmde yapılıyormuş demek.
Flim ilk başlarda standart bir öykü tadında gidiyor ama sonu flimi çok ayrı bir boyuta çekiyor, uxun zamandır bu şekilde Flim izlememiştim. Ön yargısız izleyin.