Yilmazzbanu2
1 değerlendirme
17 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Denize atlama sahnesi havuzda çekilmiş filmde güya denizin dibi gösterilirken havuzun yan duvar kapağı görünüyor. Hiç mi bakmadınız dikkat etmediniz? Hande erçel oyunculuğu herzamanki gibi kötü filmde asla duygu geçirme gibi bir durum yok. Sıkılıp ileri moda alıp izlemek için izledim sadece
Çok güzel bir film oyuncular senaryo muhteşemmm. Defalarca izledim. Hande Erçel ve Barış Arduç uyumu mükemmel. Mutllaka bir dizide rol almaları gerekiyoo
Yönetmen çok vasatsın örgüleri yaşatmadan baglamaya calismissin baştaki şirketin durumu kadının çeşmeye gitmesi ilk andan çocuğa verecek olması oğlanın hayır demesi bozuk bir senaryo uzun zamandır bu kadar vasat bir gormedim berbat yönetmen Hande erçel oyunculuğu da başka bir vahimlik bu kadarda berbat oyun oynanmaz diğer herkesin oyunculgu iyiydi yazımda çok bozukluk bulabilirsiniz ama bu filmin hikâyesi bu vasat...
Tanışır tanışmaz birbirinin ağzına bakılan klasik aşk filmi! Yurt dışında da çokça çekilen sonuna tahmin ettiğiniz bir film oluyor. Merak uyandırıcı bir yönü yok ama aşk filmi izleyeyim ya da yemek yaparken ara ara izleyebileceğiniz vakit öldürmelik bir senaryo路♀️
Spoi yok çünkü spoi niteliğinde hiç bir şey yok. Duygu his heyecan aksiyon sıfır.. boş bir film ama bazen boşta olsa açalım kalsın dersiniz ya ilk 5 dk izlesenizde aynıdır son 5 dkda o tarz bir film.
Çok keyifli ve güzel bir filmdi. Uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir romantik komedi filmi izlememiştim baya iyi geldi. Hande Erçel muhteşemdi. Rolüne çok yakışmış. Barış Arduç çok iyiydi. Aralarındaki kimya çok güzeldi. Senaryo keyifliydi. Yönetmen helal olsun dedirtti. Hollywood tarzı hiç eksiği yok fazlası vardı. Birisine birisine şarkı çok iyiydi. Yani iyi hissettiren tekrar izlesem sıkılmayacağım bir film. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hem senaryosu hem yönetmeni o kadar iyi iş çıkarmışlar ki ellerine sağlık Barış ve Hande arasındaki kimyayı niteleyecek kelimeler bulmak çok zor izleyin derim
I love the movie so much 懶 hande and barıs so beautiful together I’ll watch the movie again and again and I will never boring, it’s a perfect movie ❤️
Harika mükemmel bir film festivali'nde altın Küre alırken güzel şeyler oluyor dicem Ben böyle film izlemeyi çok oldu kendimden geçtim biraz zaman 鸞!ölenekadar finalyapmasın YAPMASİN ayrica bakınız kimseyi kırma kırma ırkçı faşist ve bu akşam da bu kadar güzel şeyler var düdük varmı diye ü n a v for Beşiktaş taraftarı Trabzonspor'a karşı karşıya gelir ve bir şey yok artık yeter ki doğdun büyük bir gün sonra bir gün sonra bir gün sonra da yer aldı ve birkaç dakika içinde bulunduğu için evet diyor mitingi'nde buluşalım o zaman bir gün önce bugün de bu akşam ki doğdun iyi ki doğdun büyük istanbul üniversitesi in ıstanbul üniversitesi hukuk devletinde intikam yemini eden ve bir şey yok artık yeter artık yeter artık bu kadar çok iyi ki doğdun iyi geceler dostlar kromozom saymaz denir ki bu u u u s s a v b ve bu akşam saat sonra bir gün sonra bir gün önce bir şey yok mu var düdük asılacak u u uw