Zatonya: Yeni Dünya
2,6

Kurtoglu26
Kurtoglu26

20 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bizim ülkemizde güzel bir animasyon filmi yapılmış izlerken sıkılmadık demeyi o kadar isterdim ki... Ama maalesef berbat ötesi bir film. Bir kez bile gülümsemedim ben filmde. Çocuğum sadece bir kez güldü. O da biri düştü ona güldü. Bazı espriler sadece büyüklerin anlayabileceği cinstendi. Onlar da saçma sapan aptalca. Heyecan yok, merak yok. Yazan yazdı da hiç mi biri çıkıp bu saçma senaryo ile film mi olur demedi. Ey yapımcılar filmi izlemeden mi yayınlattınız. Kaliteniz batsın, yazıklar olsun. İçimden beddua etmek de geliyor ama neyseee..neyseee. Allahınızdan bulun.
Carlos Anthony
Carlos Anthony

26 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzenine katılmak istiyorsanız, dolandırıcıların sizin adınıza paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-posta adresi veya +447918641801 WhatsApp numarası üzerinden iletişime geçin
Stellar Walker
Stellar Walker

12 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan uzun süredir katılmaya çalıştıktan sonra nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, yani İlluminati'ye nasıl katıldığımı ve dolandırıcıların sürekli paramı nasıl çaldığını anlatan tanıklığım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçip her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü bir üyelik ücreti ödedim. Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul edildiğimde dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün İlluminati Yeni Dünya Düzeni'ne katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile Illuminatiofficial565@ adresinden e-posta veya +447353027456 numaralı WhatsApp hattından iletişime geçebilirsiniz.
Shanon Dennis
Shanon Dennis

21 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan uzun süren çabalarımın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığımı ve dolandırıcıların paramı çalmaya devam ettiğini anlatan tanıklığım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçip her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü üyelik ücretini ödedim. Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve girişte dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını duyuracağıma söz veriyorum. Bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'sine katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsatınız. Lord Felix Morgan ile Illuminatiofficial565@ adresinden e-posta veya +447353027456 numaralı WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.