Aşağı Mahalle

meryem beyza E
meryem beyza E

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Aşağı Mahalle filmi, Bartın’ın doğal ve kültürel güzelliklerini etkileyici bir şekilde beyaz perdeye taşıyan başarılı bir yapım. Film, sadece bir mahalle hikayesi anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda Bartın’ın samimi insanlarını, yeşil doğasını ve kendine özgü atmosferini de gözler önüne ın her hareketinde Bartın’ın sokakları, evleri, nehir kenarları ve tarihi dokusu seyirciye adeta bir kartpostal gibi sunuluyor. Film boyunca izleyici, hem karakterlerin iç dünyasına hem de şehrin sıcaklığına tanıklık ediyor. Bu yönüyle Aşağı Mahalle, Bartın’ı tanımak ve hissetmek isteyen herkes için izlenmesi gereken bir film.
Gulsumeryalcin06
Gulsumeryalcin06

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bol kahkahalı keyifli bir sinama ve senaryosu ile mükemmeldi.. Tavsiye ediyorum 
Eryalcinmusa
Eryalcinmusa

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Muazzam harika bir filmdi koptuk izlerken özellikle Halit karakteri oyunculuğu muazzamdı teşekkür ederiz emeğinize sağlık keyifli vakit geçirdik herkese tavsiye ederim
Neşe kaplan
Neşe kaplan

15 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
İş çıkışı arkadaşlarımla gittik eğlendik güzeldi
Bartın’a hiç gitmedim ama güzel yere benziyor
Peltek konuşan harikaydı güldük walla
alper dağlıoğlu
alper dağlıoğlu

11 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten uzun zamandır bu kadar kahkaha attığım, diyaloglarına bayıldığım ve her sahnesinde keyif aldığım bir komedi filmi izlememiştim! sadece absürt mizahıyla değil, karakterlerinin samimiyeti ve beklenmedik komik anlarıyla da izleyiciyi sarmalayan bir başyapıt.
Oyunculuklar, özellikle oyuncuların performansı inanılmaz derecede başarılı. Mizah anlayışı yerli ve evrensel komedi unsurlarını harmanlayarak her kesimden izleyiciye hitap ediyor. Filmin tempo kontrolü de mükemmel; sıkılmadan, nefes almadan sonuna kadar bağlanıyorsunuz Karadeniz yöresi ve şivesiyle çok başarılı bir çalışma olmuş bol gişeleri olur inşallah
Barış Özçelik VEVO ꪜ (bay.kivircik)
Barış Özçelik VEVO ꪜ (bay.kivircik)

2 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Batı Karadeniz yöresini çok güzel ele almışlar Cengiz kardesimiz sinemaya renk katmış Filmin konusu güzeldi
Atirus Akademi
Atirus Akademi

2 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Beğendim. Başarılı buldum. Filmden çıkan herkesin yüzü gülüyordu. Bartın'a dair fikrim yoktu, bu filmle oldu. Serinin devamını beklerim.
Pelinozkok9
Pelinozkok9

3 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Film çok eğlenceliydi. Amasra yöresini çok beğendik. Mutlaka ziyaret edeceğiz. Komik bir film tavsiye ederim
SABAHATTİN Yıldız
SABAHATTİN Yıldız

4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Güzel absürk Komedi kralıAşağıki mahalle adına yakışır canlandırmalar güzel olmuş,daha iyisi yapulabilirdi bu da fena değil