meryem beyza E
1 değerlendirme
4 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Aşağı Mahalle filmi, Bartın’ın doğal ve kültürel güzelliklerini etkileyici bir şekilde beyaz perdeye taşıyan başarılı bir yapım. Film, sadece bir mahalle hikayesi anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda Bartın’ın samimi insanlarını, yeşil doğasını ve kendine özgü atmosferini de gözler önüne ın her hareketinde Bartın’ın sokakları, evleri, nehir kenarları ve tarihi dokusu seyirciye adeta bir kartpostal gibi sunuluyor. Film boyunca izleyici, hem karakterlerin iç dünyasına hem de şehrin sıcaklığına tanıklık ediyor. Bu yönüyle Aşağı Mahalle, Bartın’ı tanımak ve hissetmek isteyen herkes için izlenmesi gereken bir film.
Gerçekten uzun zamandır bu kadar kahkaha attığım, diyaloglarına bayıldığım ve her sahnesinde keyif aldığım bir komedi filmi izlememiştim! sadece absürt mizahıyla değil, karakterlerinin samimiyeti ve beklenmedik komik anlarıyla da izleyiciyi sarmalayan bir başyapıt. Oyunculuklar, özellikle oyuncuların performansı inanılmaz derecede başarılı. Mizah anlayışı yerli ve evrensel komedi unsurlarını harmanlayarak her kesimden izleyiciye hitap ediyor. Filmin tempo kontrolü de mükemmel; sıkılmadan, nefes almadan sonuna kadar bağlanıyorsunuz Karadeniz yöresi ve şivesiyle çok başarılı bir çalışma olmuş bol gişeleri olur inşallah