Tolgakocak
3 Ocak 2026 tarihinde eklendi
güzel filmdi hance erçeli çoğu kişi gibi sevmem ama oyunculuğunu çok geliştirmiş güzel uyumu vardı metin akdülger ile sürekli gizem ve merak içinde izlettirdi kendini yabancı film izliyormuş gibi izlettirdi son zamanlarda çıkan yerli filmler arasında iyi filmdi bence 10/7
Son zamanlarda izlediğim çok güzel bir film olmuş hikayesi çok güzel ve sahneler mükemmel hande erçel’in oynadığı karakterler çok eleştirilebilir ama bu filmdeki oyunculuğu kusursuz
Konu, senaryo dili ve hızı, oyuncular çok çok iyi. SU GIBI bu filmin akışını güzel anlatıyor. Oyunculuguna laf ettikleri Hande'yi bin kere tebrik ediyorum. Peri kızı gibi akışkan ve rahatsız etmeyen, dokunmayan ama çevrenizde uçuşan bir enerjiyle kotarmis. Herkese tebrikler. Oyuncuları bu kıvamda tutan yönetmene komplimanlarımı yolluyorum.
Ben filme bayıldım. Özgün bi hikaye klişe değil. Hande Erçel gereksiz yere çok linçleniyor oyunculuğu için ama bence çok iyi bir oyuncu ve bu filmde de gayet iyi oynamış partneri ile aralarındaki uyumda mükemmel. Yanı ben çok beğendim herkese tavsiye ederim iyi seyirler dilerim :)
Filmin bu kadar dikkat çekici ve şaşırtıcı olduğunu gerçekten hiç düşünmemiştim. Konusu, işlenişi ve yarattığı atmosfer beklediğimden çok daha iyiydi. Kesinlikle zaman ayırmaya değer.
Filim ilk açtığımda çekingenlerim yoktu diyemem ama izleyeme başaladıktan sonra tüm düşüncem değişti beklentimin çok üstü güzel bir film izledim emeği geçen herkesin ellerine sağlık
Keanu Reeves ve Sandra Bullock in 2006 yılına oynadığı göl evi filmine benziyor. Film kötü değil izlettiriyor kendini. Ama Film kesinlikle özgün değil. Hikayesini Hande Ercel yazdı diyince çok farklı özgün bir şey beklemiş konusunu okuduğunda direk aklıma göl evi filmi geldi.