Adile
3,1

Ilgaz
Ilgaz

6 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Güzel film olmuş Çağan Irmak güzel bir film ortaya koymuş. Adile Naşit için seçilen kadro iyi bir seçim olmuş. Özellikle Meltem Kaptan Ölümlü Dünyada göstermiş olduğu başarılı performansla ilgimi çeken bir oyuncu oldu. Burada o performansı arşa çıkarmış durumda. Ayıca Yeşil Çamın büyük ustalarına saygı duruşu bulunması ve o dönemin İstanbulunu güzel bir şekilde yansıtmaları güzel olmuş. Bence filmin en büyük eksiği Adile Naşitin Yeşil Çamddaki başarıları biraz daha vurgulanabilirdi çok üstün körü geçilmiş birçok film arkası ayrıca çocukluğuna ve eğitimlerine de daha fazla odaklanılmalıyddı. Film ne kadar başarılı bir biyografi olsa da bu detayları vermekte biraz zorlanıyor gibi ama Duyguyu vermek konusunda Çağan Irmak usta bir yö Naşit-Münir Özkul dostluğunu güzel yansıtmış. Çocuklarla olan duygussal bağları ve kendi yaşamış olduğu dram ve tramvayı güzel yansıtmış 2025 biterken iyi bir film izlemek isterseniz İzlemenizi öneririm
ESRA ÖZDEN
ESRA ÖZDEN

8 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Çocukluğu, eğitimi, evliliği, hamileliği ve çocuğunun doğumu Yeşilçam yıllarıyla birlikte çok yüzeysel anlatılmış; kim kimdir bile anlaşılmıyor. Kemal Sunal’la toplamda sadece biri diyaloglu olmak üzere iki sahnesi var. Münir Özkul ile dostluğuna ise oldukça geniş yer verilmiş. İlk eşiyle olan evliliği beni şaşırttı, ikinci evliliğindeki vefa ise gerçekten harika.
Aslıhan Duruakan
Aslıhan Duruakan

8 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Adile Naşit çocukluğumuza gotüren en büyük isimlerden, şen kahkahalarıyla hafızamızda yer alan masallarıyla bizleri neşelendiren tek başına dev kadro ,oyuncular çok iyi ancak filmin anlatımı yetersiz geciş sahneleri kötü konular çok üstün körü anlatılip geçilmiş sanki alel acele yapilmiş gibi yine de seyredilmeğe değer.
Nigah
Nigah

12 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Adile Naşit, hepimizin sanatçısı, onun hatırasına saygı için filme gitmek istedim. Kendisini canlandıran kadın sanatçımız bence rolünün hakkını vermeye çalışmıştı. Ülkemizde dönem filmlerinin başarılı şekilde çekildiğini söylemek gerçekçi olmaz. Abartılı makyajlar ve roller, peruklar ve eski havası vermek üzere puslu puslu çekimler, sokak çekimlerinde güncel hayatı yansıtmayan insan profilleri, yüzeysel senaryo, duyguyu geçiremeyen sahneler... Bu film de benzer şekildeydi. Malesef Çağan Irmak ruhlara fazlaca dokunamadı ve dönem filmlerinde artık görmek istemediğimiz hatalar yaptı. Adile Naşit'i canlandıran hanımefendi hatırına 3 puan vermek istiyorum.
Nil
Nil

16 Aralık 2025 tarihinde eklendi
aşağıda çok büyük bir spoiler yok, bence zaten tahmin edebilirsiniz ama,

ağladım. spoiler: