Mehmet Ali ÇETİNER
1 değerlendirme
25 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Dünyanın en kötü korku filmleri arasında baş çeker gelenin ya aklı yoktur ya parası çoktur elimden gelse cimere şikayet edivem o kadar kötü bir filmdi kesinlikle izlemeyen izle diyeni engelleyin
En kötü korku filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Görüntü yönetmeni, kurgu , oyunculuk neresinden tutarsan Berbat. Aynı filmde 3310 ve android telefon var ! Konu alakasız ! O görüntü yönetmeni kesin kör herşeyi yakından çekmenin anlamı ne ? Hele makyaj valla anaokulu çocuğu daha gerçekçi makyaj yapar . Valla hem zaman hem para israfı, sinemada izlenmemeli kaldırılmalı
Yaşarla çeksem belamı virsin daha güzel çekerdim filmin konusu ve zaman akışı tam anlamıyla TENT Filmin anlamini bağdaştıramadım ötürmüş sonlara doğru amma gavam döndü tavsiye etmiyorum
Sırf bu film hakkında yorum yazmak için siteye üye oldum. Bu filme gideceğinize bilet parasını gidip bir tarlada yakarak kendinize iyilik etmiş ınoz bosa gitmemiş olur en azından. Ben hayatımda böyle bir rezalet film gö Sırf para kazanmak için daha doğrusu izleyicinin cebinden para çalmak içln film çekmişler ve bu kadar insan dolandırmak yetmez diyip filmi yarısında bitirip devam filmi olarak daha çok insan dolandırmayı planlamışıda ki arkadaşın da dediği gibi cimere yazmamak için kendimi zor tutuyorum
Cep telefonumla bundan daha görüntü ve ses kalitesi yüksek film çekebiliriz. Ayrıca oyunculuklar vasatın altında. Film çekmiş olmak için film çekmişler. Harcadıkları paralara yazık. Senaryo diğer filmlerin birebir kopyası. Filmin çoğunu çekim hatalarına ve oyunculuklara gülerek izlersiniz. Ancak o kadar kötü çekilmiş ki geri kalanını pişmanlıkla izlersiniz. Ayrıca filmin sonuna öyle bir sahne koymuşlar ki salondan çıkarken başınız döner ve kusabilirsiniz. Tek kelime ile özetlemek gerekirse '' İsraf. ''