Bozzo in the Woods
2,7

Zeynep Koç
Zeynep Koç

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Son yorumlara pek katılmıyorum.çok iyi bir film değil ama çokda kötü sayılmaz ama izlenilebilir bir filmimi yoksa korku filmimi karışık bişi olmuş korku sahneleride idare ederdi.
Mert Akgün
Mert Akgün

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filimden beklentim daha yüksekti daha açıklayıcı şlarda çok sıkıldım fakat film ilerledikçe heyecan artıyor izlemeye değer.
Elif Karaca
Elif Karaca

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Amerikan tarzı bir film olmuş konuşmalar bile çok asil bel altı konuşma çağ kostümleride güzeldi. Bilindik aktör yoktu ama belli hepsi karateci yada judocuları toplamışlar.
Burak Şahin
Burak Şahin

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bir an Spartacus dizisini izliyorum sandım aynı dizideki gibi kan efektleri vfx ekibi iyi iş çıkarmış. film idare eder.
Kerem Özkan
Kerem Özkan

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bozzo in the woods filminde diana favorim. Eşim den sopa yicektim az kalsın gözümü kırpmadan izliyorum prenses dianayı diye. Ama topuklu ayakkabıyla yapmış bütün dövüş sahnelerini. Emeğe saygı.
İpek Bayraktar
İpek Bayraktar

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Korku bekliyordum ama daha çok gerilim/aksiyon tarzındaydı. Aksiyon dozu da tam yerindeydi. Türk sineması adına umut verici olduğunu düşünüyorum.
Bora Keskin
Bora Keskin

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Fragmanı izlediğimde çok ilgimi çekmemişti ama film beni şaşırttı.Zombi rolü yapan mustafa bey iyi rol yapmış ben bi aktör olarak ne kadar zor bir rol yaptığını hayal edebiliyorum. Seste gayet kaliteliydi hiç rağatsız etmedi.
Tuna Erdemir
Tuna Erdemir

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Biraz düşük bütçeli hissiyatı veriyor ama ruhu var. Alışılmadık bir tarz ve cesur bir film olmuş. Özellikle yönetmeni kutlamak lazım. Baya emek vermiş belli. Filmin sonuna açık kapı bırakmış için Bozzo 2 için. Bakalım hayırlısı olsun yeni bir çağmı başlıyor sinema sektöründe?
Fatma Kılıç
Fatma Kılıç

25 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filmi ailecek izlemeye karar verdik babam aksiyon filmine girmek istemişti fakat oy birliği ile bozzo in the woods filmine girdik. Ben amerikan filmi hastasıyım ve izlemediğim amerikan filmi yoktur internette, filmin başlarında konuyu anlatıyor biraz yavaş fakat dövüş sahneleri bir başlıyor babam çok mutlu oldu. Sanırım türk yönetmen çekmiş filmi belli eğitimini amerikada almış editler ve efektler amerikan tarzı gayet iyiydi. Sanırım aktörleri türk genelinde ama yabancı aktörde çok vardı sonuç olarak bi emek var hiç başarılmamış ve denenmemişi başarmış bence türkiyede böyle bir filmi izlemek gurur verici. Umarız aksiyon filmleri çekilmeye devam edilir türkiyede. Her türe yer açmak lazım.
Simay Öztürk
Simay Öztürk

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Film idare üzerinden 6 diyorum çünkü konuyu pek anlıyamadım biri bana konuyu anlatsın allah aşkına? Bi darius crimsonlar kim? Order of imperial souls kim? Sanki devamı gelicek gibi konu yarım kalmış çünkü.
Berkay Çelik
Berkay Çelik

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Vizyona girer girmez izledim. Ben filmi bayağı beğendim bence iyi bir film olmuş. Türk sinemasında böyle işler görmek sevindirici.
Dilara Koç
Dilara Koç

23 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Hele şükür farklı tarz bir türk filmi sonunda.Çok güzel görünüyor hadi bakalım. sinemada yanında votka birde cips bozzo dan korkunca bana sarılsın kankilerim.
Kerem Acar
Kerem Acar

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Özellikle son 30 dakikası bayağı etkileyiciydi. Jumpscare değil, psikolojik gerilim ve aksiyon tarzı bir korku arıyorsanız tavsiye ederim.
Yusuf Ekinci
Yusuf Ekinci

24 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Amerika’da eğitim almış biri olarak söyleyebilirim ki filmdeki İngilizce gerçekten kusursuzdu. Telaffuzlar çok net, diyaloglar doğal ve akıcıydı. Türk yapımı bir filmde bu seviyede İngilizce duymak beni gerçekten şaşırttı. Uluslararası standartlarda bir iş olmuş. 
Caner Güneş
Caner Güneş

23 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Olm çok iyi ya işte bunun sinemasına giderim aga. Alışılmadık bir tarz ve cesur bir film olmuş. Özellikle yönetmeni kutlamak lazım. Baya emek vermiş belli. Filmin sonuna açık kapı bırakmış için Bozzo 2 için. Bakalım hayırlısı olsun.