Zikir
1,9

Murat Kilic
Murat Kilic

20 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filimin ne Başında ne Olduğu ne de sonunda ne olduğunu anlamayacaksınız. Konusu yok boş yere vakit kaybı. Korkacağınız tek şey Ses efektleri olur. Filimin sonun da bir konuya da bağlamıyor. Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum
Merve Akkuş
Merve Akkuş

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Serinin ilk filmiymiş umarım sondur da çok kötüydü siz bir daha film yapmayın abi Allah aşkına çok kötüydü
zoi
zoi

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Yani bir filmi kopyalamak bir mesele kopyalamamak ayrı mesele iğrençti serinin ilk ve son filmi olmalı
Nehir Neh
Nehir Neh

27 Haziran 2025 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü korku filmi, abartmadan söylüyorum, normalde yerli filmlerden de etkilenirim, her filmi kötülemem mesela bana kalırsa dabbe çok başarılı bir seridir, bu film onun yanından geçemez. Kutsal damcanq tadında bir film, oyunculuklar, senaryo, yönetmen gerçekten rezalet
cansu döveç
cansu döveç

21 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filim çok sıkıcı 2 seansını bırakıp çıktım cok sıkıcı korku filan yok oyuncular çok duygu katamamış param boşa gitti :(
Mustafa
Mustafa

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Film inanılmaz berbat tamamen vakit ve para kaybı filmin bir konusu yok diyebilirim ayni sahneler dönüp duruyor tek sözde korkunç olan sahneler fragmanda mevcut tavsiye etmiyorum
ABSURD C
ABSURD C

4 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Film siccindeki superhero kavramını biraz abartıp saçmalamış. Siccindeki sakallı hocanın benzeri ortaya çıkıp herşeyi çözümlüyor. Olaylar olup filmin sonunda herşeyin bir dakikada üstünkörü verilmesi darbe ve siccin gibi berbat serilerde iyice sıktı artık. Ani fantomik sahnelerde sadece baba karakteri iyiydi ama bir köylü adam için fazla kibar. Anne karakteri güzel ve cool bir kadın. Kız desen sesi çıkmayan özgüven yoksunu biri. Bağırma sahnesinde bile sesi çıkmıyor kızın birileri ona bağırma kursu versin. Filmde hocalar sakallılar cirit atıyor. Gayrimüslimlere İslam propagandası yapmak için çekilmiş. Fena sıktı hocalar tuğralar ve bilmediğim ve asla öğrenmeyeceğim dil Arapça. Film seri olacakmış gülerim. Filmin sıkıcı olduğunu sinema bile bilmiş olmalı ki millet kaçmasın diye ara bile vermedi. Ara verse kaçacaktım asla önermem berbat
Guardian Sea
Guardian Sea

22 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü korku filmleri izledim daha önce, ama istisnasız söylüyorum bu film kadar berbat bir film daha çekilebileceğini zannetmiyorum. İzlemeden önce yorumlara bakmamak benim hatam. Resmen hayatımdan 1,5 saati ve bir miktar parayı çalıp götürdüler bu filmin yapımcıları...
entelv Sakin
entelv Sakin

1 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Adım Levent, muazzam bir filmdi,filmi sevgilimin yaşadığı sehirde Adana da izledim, her saniyesi cok heyecanlıydı, giriş bölümü cok fazla merak uyandırırdi,
Sonrasinda olaylar çorap söküğü gibi gelişti,final daha heycanli olabilridi ama devaminin geleceği icin yarim kamış hissi beni uzmedi açıkcasi. Ha filme gelicek olursa cok kötü izlemeyin...
Ouzii iii
Ouzii iii

10 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Buradakı yorumları dikkate almadan girdim izledim, ne kadar kötü olabilir ki? diye düşündüm ancak oluyormuş.
Mert H
Mert H

1 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Muadillerinden örnek almaya çalıştığı net olarak görülse de başarısız bir film olmuş. Seri olarak devam etmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.