Kulyas 2: Zikr-i Ayin
3,4

YusufPiskin
YusufPiskin

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Yunus Sevik çok kötü bir sinemacı demek isterdim ama cümle içinde onu sinemacı diye tanımlamak Yunus Sevik gibi biri için büyük bir lütuf olurdu.

Film o kadar kötü ki bunun nedenlerine girmeye gerek bile görmeyeceğim çünkü her şeyden önce bu bir film değil.

Yunus Sevik filme sahte inceleme / puan yazdırmak için gösterdiği eforu keşke sette de gösterseydi. Bir kurgucunun sinema tarihi adına yapabileceği en iyi iş bu filmin kaydedildiği hard diskleri silmek ve belki bir uygulama ile geri alınabilir şüphesi oluşmasın diye hard diskleri yok etmek olurdu.

Beyaz Perde ve özellikle Hande hanım bu tarz insanların bu site üzerinden manipülasyon yapmasına izin veriyor oluşu da gerçekten çok üzücü.,
Banu Sevim
Banu Sevim

8 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bugün Mall Of İstanbul da ilk seansa girdim. Filme ön yargıyla gitmiştim. Reklam yapıyorlar abartıyorlar sandım. Ama gerçekten film muazzamdı. Tüylerim diken diken oldu bazı sahnelerde bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Kulyas 3 ü merakla bekliyorum. Dabbe ve Siccinden sonra Kulyas bende 3. sırada yerini aldı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada nacizane tavsiyem 3. filmde gerilim sahnelerini biraz daha arttırın daha iyi oluyor.
Rüya DOĞAN
Rüya DOĞAN

4 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmi galada izlemiş biri olarak söylemek istiyorum ki bu film, kesinlikle klasik korku filmleri gibi değil. Gerek kurgu akışı olsun gerek seslerin ve müziklerin birbirine kombine olması olsun gayet akıcı ve kendini pürdikkat izlettiren bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tabii korku seviyesinin de az olmadığını söylemeden geçemeyeceğim, özellikle sinema salonunun sunduğu atmosferle birlikte ürperme seviyesi katbekat artmaktadır. Oyuncuların da karakterleriyle örtüşmüş olması filmin izlenme zevkini artırmaktadır. Filmi izlerken oyuncuların özenle seçilmiş olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz bu sayede. Başrol karakterin yaşadıkları filmin başından sonuna kadar sizin içinize işleyecek ve sanki bütün bu olanları siz yaşamışsınız gibi hissedeceksiniz. Demem o ki filmi izlemenize değer. Ama yalnız gitmenizi önermem, musallat olurlar sonra demedi demeyin﫣. Şimdiden iyi seyirler:)
Dilvin dilvin
Dilvin dilvin

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi cok merak ediyorum 8 agustosu iple cekiyorum. Tek eleştirim zaman geçmiyor. İlk filmlerini izlemiştim ama bu cok apayrı bişey olmuş. Fragmanlarından kalite fışkırıyor

Düzeltme: filme bugün gidebildim ancak. Bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim. Cok merak ettiğim bir filmdi. İlk mart ayında mı ne yapmışım yorumumu şimsi eklemek istedim. Beklentimin cok cok üzerinde cıktı. En bagıldıgım sahneler katerina ve zikir karısımı. Kafkas dansının oldugu sahne bütünüydü. Aslında hepsi cok güzel di acaba ne olacak diye hop oturup hop kalktım. Kısacası bayıldııımmmm
Damla Duru
Damla Duru

4 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmi galasında izledim, tüm ekibi ayakta alkışlıyorum  Türk korku türüne yepyeni bir soluk getirilmiş. İnanılmaz ters köşeleri olan, gerilimi başından sonuna üst seviyede, dram sahneleri çok etkileyici… çekim açıları, ışıklar, müzikler çok iyi. Oyuncuların performansları çok güçlü, yönetmenin gözü ufkumuzu açacak cinsten. Tabii her şey senaryoda başlıyor… çok ödül alır bu film
Idil Hazal ACAR
Idil Hazal ACAR

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Kulyas 2: Zikr-i Âyin, prodüksiyon değeri, geniş coğrafyaya yayılan hikâyesi ve yerel mitolojiyi küresel bir bakışla harmanlayan yaklaşımıyla dikkat çekiyor.
Furkan Bilici
Furkan Bilici

3 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Fragmanı izledim, açıkçası çok akıcı ve değişik bir iş olmuş Amerika ve Türkiye sahneleri var büyük prodüksiyon. Fragman 10 üzerinden 10 filmi çok merak ediyorum önden yorum atıp düşüncelerimi belli etmek istedim
Aysel Güngdoğdu
Aysel Güngdoğdu

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Önceki seri Kulyas: Lanetin Bedeli filmine Göre çok daha iyi olmuş. Açıkçası beklentimin çok üzerindeydi. ilk kez bir türk korku filminde amerikada sahneler olmasıda ayrı bir kaliteli olmuş. Yerli korku sineması açısından umut vadeden bir yapım. Serinin devamını bekliyorum. Alper Mestçiden sonra Yunus Şevik (Çeken Adam) favori olarak yerini sinemaya yazdırıyor diye düşündüm. tebrikler
Mert Yılmaz
Mert Yılmaz

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Korku severler için sürükleyici bir film sever olarak gayet beğendiğim bir film olmuş.Yeni seriyi dört gözle bekliyorum.
Metin Yara
Metin Yara

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu sayfada yer alan fake yorumlara kanarak filme girecek olanları kocaman bir sürpriz bekliyor: Çünkü karşınızda bir "film" yok. Ne demek bu? Bir "film" peşpeşe mantıklı bir şekilde ilerleyen, birbirine net biçimde bağlanan görüntüler bütününden oluşmalıdır. Bu görüntüler bütününü destekleyecek şekilde düzgün ses kurgusu yapılmalı ve iyi oyunculuklar ortaya konulmalıdır. Kulyas 2: Zikr-i Ayin bütün bunlardan yoksun bir çalışma. Ses yok, oyunculuk yok, sahneler inanılmaz derecede kopuk... Bilet alana yastık verilme fikri harika çünkü insanın izlerken uykusu geliyor.
Manisa Tarzanı
Manisa Tarzanı

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Şu filme yorum yazmak için kaç para aldığınızı çok merak ediyorum. Ya da açtığınız sahte hesapların chatgpt'yle düzenlenmiş metinlerinin bağırdığının hiç mi farkında değilsiniz. Seanstan az önce çıktım, muhtemelen bu filmden sonra üç dört gün felçli yatıcam ama bilin ki belediyeye rüşvet verip ofisinizi, evinizi barkınızı yıktırıcam. Yaşayamayacaksınız. Sadece beni düşüneceksiniz.
Carmen’s Lyrics
Carmen’s Lyrics

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmin ilk seansına gittim. hem korku hem tarih havasını çok güzel harmanlamış, görselliği ve atmosferi olan bir film. Özellikle Kars sahneleri bayağı etkileyici ve oyunculuklar da samimi. Ritüel ve korku temalarıyla izleyiciyi içine çekiyor, yerli korku sevenler kesinlikle izlemeli. Gerilimi yer yer tırmandıran sahneler ve gizemli hikayesiyle baştan sona merakla izletiyor. Finali de tatmin edici olduğu için izledikten sonra akılda kalıyor. müzikleri de bayağı başarılı olmuş. Gerilim anlarında o derinden gelen uğultular ve bir anda yükselen efektler insanın tüylerini diken ediyor. Hem de hikayeye cuk oturmuş. Kısacası, müzikler filmi daha da içine çeken bir hava katmış.
Ege5
Ege5

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve sürükleyeci bir film, sizi içine alıyor ve diğer filmlerden en bariz farklarından biri bir çok mekanda geçmesi ve olay akışının akıcı olması
Melike Kızıldağ
Melike Kızıldağ

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
harikanın da ötesinde diyebilirim tek kelime ile mükemmel kesinlikle tavsiye ederim emeğinize sağlık izleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler :)
Özge Arığ
Özge Arığ

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Türk yapımı korku filmleri arasında daha iyisini görmemiştim. Tek kelimeyle harikaydı.