Kulyas 2: Zikr-i Ayin
3,4

Almdar Kyat
Almdar Kyat

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok güzel bir korku filmiydi gerçekten izlerken bile korkuyordum emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyorum
Murat Tapari
Murat Tapari

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Türk sinema sektöründe Korku kategorisi altında yapılmış gerçekten sayılı yapımlardan birisi olabilir. Film çok iyiydi, delicesine ucuz, jump scare etkinlikleriyle doldurulmamış seyir zevki yüksek bir filmdi. Umarım Türk sinema sektöründe buna benzer daha fazla yapım görürüz.
umay
umay

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
İlk çıktığında hemen gidip izledim filmi fragmandan belliydi zaten çok güzel olacağı filmi izlerken hikayenin akışına kapılıp gidiyorsunuz ve gerilimi en üst seviyede hissediyorsunuz
Combine454
Combine454

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
sırf bu film için hesap açtım, kız arkadaşımla gitmiştik bütün ekibe çok teşekkür ediyor gerçekten güzel bir film
YusufPiskin
YusufPiskin

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Yunus Sevik çok kötü bir sinemacı demek isterdim ama cümle içinde onu sinemacı diye tanımlamak Yunus Sevik gibi biri için büyük bir lütuf olurdu.

Film o kadar kötü ki bunun nedenlerine girmeye gerek bile görmeyeceğim çünkü her şeyden önce bu bir film değil.

Yunus Sevik filme sahte inceleme / puan yazdırmak için gösterdiği eforu keşke sette de gösterseydi. Bir kurgucunun sinema tarihi adına yapabileceği en iyi iş bu filmin kaydedildiği hard diskleri silmek ve belki bir uygulama ile geri alınabilir şüphesi oluşmasın diye hard diskleri yok etmek olurdu.

Beyaz Perde ve özellikle Hande hanım bu tarz insanların bu site üzerinden manipülasyon yapmasına izin veriyor oluşu da gerçekten çok üzücü.,
Korku Cenneti
Korku Cenneti

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok Güzel filmdi bayıldım gerçekten Kuzenlerimle gitti süperdi tavsiye ediyorum ediyorumşidediyorumşediyorumşiet
Mustafa Ertuğrul
Mustafa Ertuğrul

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
çok güzel bir film herkese tavsiye ederim harikaydı eşimle beraber izledim, gerçekten beklediğimden daha iyiydi tavsiye ederim
Murat Demir
Murat Demir

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bugün eşimle beraber izledik hala etkisindeyiz, Türk korku filmi kategorisinde bu denli ürperten bir filme denk gelmemiştim ve ilk defa yorum yapıyorum bir filme. Tebrik ediyorum emeği geçenleri ve korku filmi sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum! İyi seyirler
Mert Yılmaz
Mert Yılmaz

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Korku severler için sürükleyici bir film sever olarak gayet beğendiğim bir film olmuş.Yeni seriyi dört gözle bekliyorum.
Manisa Tarzanı
Manisa Tarzanı

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Şu filme yorum yazmak için kaç para aldığınızı çok merak ediyorum. Ya da açtığınız sahte hesapların chatgpt'yle düzenlenmiş metinlerinin bağırdığının hiç mi farkında değilsiniz. Seanstan az önce çıktım, muhtemelen bu filmden sonra üç dört gün felçli yatıcam ama bilin ki belediyeye rüşvet verip ofisinizi, evinizi barkınızı yıktırıcam. Yaşayamayacaksınız. Sadece beni düşüneceksiniz.
Aysel Güngdoğdu
Aysel Güngdoğdu

11 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Önceki seri Kulyas: Lanetin Bedeli filmine Göre çok daha iyi olmuş. Açıkçası beklentimin çok üzerindeydi. ilk kez bir türk korku filminde amerikada sahneler olmasıda ayrı bir kaliteli olmuş. Yerli korku sineması açısından umut vadeden bir yapım. Serinin devamını bekliyorum. Alper Mestçiden sonra Yunus Şevik (Çeken Adam) favori olarak yerini sinemaya yazdırıyor diye düşündüm. tebrikler
Idil Hazal ACAR
Idil Hazal ACAR

12 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Kulyas 2: Zikr-i Âyin, prodüksiyon değeri, geniş coğrafyaya yayılan hikâyesi ve yerel mitolojiyi küresel bir bakışla harmanlayan yaklaşımıyla dikkat çekiyor.
Banu Sevim
Banu Sevim

8 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bugün Mall Of İstanbul da ilk seansa girdim. Filme ön yargıyla gitmiştim. Reklam yapıyorlar abartıyorlar sandım. Ama gerçekten film muazzamdı. Tüylerim diken diken oldu bazı sahnelerde bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Kulyas 3 ü merakla bekliyorum. Dabbe ve Siccinden sonra Kulyas bende 3. sırada yerini aldı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada nacizane tavsiyem 3. filmde gerilim sahnelerini biraz daha arttırın daha iyi oluyor.
Rüya DOĞAN
Rüya DOĞAN

4 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmi galada izlemiş biri olarak söylemek istiyorum ki bu film, kesinlikle klasik korku filmleri gibi değil. Gerek kurgu akışı olsun gerek seslerin ve müziklerin birbirine kombine olması olsun gayet akıcı ve kendini pürdikkat izlettiren bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tabii korku seviyesinin de az olmadığını söylemeden geçemeyeceğim, özellikle sinema salonunun sunduğu atmosferle birlikte ürperme seviyesi katbekat artmaktadır. Oyuncuların da karakterleriyle örtüşmüş olması filmin izlenme zevkini artırmaktadır. Filmi izlerken oyuncuların özenle seçilmiş olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz bu sayede. Başrol karakterin yaşadıkları filmin başından sonuna kadar sizin içinize işleyecek ve sanki bütün bu olanları siz yaşamışsınız gibi hissedeceksiniz. Demem o ki filmi izlemenize değer. Ama yalnız gitmenizi önermem, musallat olurlar sonra demedi demeyin﫣. Şimdiden iyi seyirler:)
Damla Duru
Damla Duru

4 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmi galasında izledim, tüm ekibi ayakta alkışlıyorum  Türk korku türüne yepyeni bir soluk getirilmiş. İnanılmaz ters köşeleri olan, gerilimi başından sonuna üst seviyede, dram sahneleri çok etkileyici… çekim açıları, ışıklar, müzikler çok iyi. Oyuncuların performansları çok güçlü, yönetmenin gözü ufkumuzu açacak cinsten. Tabii her şey senaryoda başlıyor… çok ödül alır bu film