Cuneyt Daldal
20 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar görüntü kalitesi hikaye bütünlüğü çok iyi ancak korku filmi gibi değil en kötü tarafı bir miktar küfür içeriği var ve bizim gibi ön gösterime bakmayarak veya bakıp unutarak giderseniz bir sahnede film ilgi çeksin diye araya sokuşturulmuş artık yeter sizin erotizm sahnelerinden dedirtecek bir sahnesi var puanı oradan kırıyorum böyle filmlerde böyle basit şeylere gerek yok artık, erotizmi sahneye taşımayın zaten yeteri kadar her ortamda az çok var.
İzler misiniz izlemez misiniz beni ilgilendirmez ben beğenmedim. Ama ne korkuyla ve ne de konunun giriş gelişme sonucu bir türlü bağdaştıramadım. Zaman kaybı.
Korku filmi diye girdik fakat hiç korkunç değildi Dabbe’nin ilk serisi bile bundan daha korkunç korku sahnesindeki yaptıkları efekt berbattı boştan yere para vermeyin