Kadıköy Boğası
0,9

SafaLfidan27
SafaLfidan27

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
İlk kez bir filmi izlemeden yorumumu yapıyorum. Diyeceğim tek şey bu film (film denirse artık) ülkemizdeki sinema sektörünün ne halde olduğunun açıkça göstergesidir! Bunun sebebi de sırf para kazanmak için böyle işleri yapan kişiler ve bunları izleyenlerdir...
Not: Yayında ve yapımda emeği geçen kişileri Allaha havale ediyorum***
theyurdal
theyurdal

25 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmi tabiki izlemedim , zamanımı boşa harcamaya değmez. Fragmanı çıktı karşıma zaten fragmanı izleyince bile ne kadar gereksiz bir film Olduğu belli sırf eleştirmek için buradayım.
Beyza Gümüş
Beyza Gümüş

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film olmuş Zaman kaybı tamamen bir olay örgüsü bile yok ne olduğunu anlamaya çalışana kadar film bitti
Bedirhan ahmet Küçükalkan
Bedirhan ahmet Küçükalkan

27 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Yani Aman şu ülkede birisi ünlü olsun hemen filmini yada başka bir şeyini yapıyorlar yani tahmin ettiğiniz gibi film aşırı kötü şaşırmadım tamamiyle zaman kaybı izlemenizi önermem
Yigitkaanq1

İkinci yarıda çıktım dkelsldm
Ömer Toprak
Ömer Toprak

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü en berbat filmdi. Ne dicem bilemiyorum. Çok pişmanım hay sizin yapacağınız filmin ta...
Wodge
Wodge

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Açıkçası berbat ötesi bazı yerler komik olsada açıkçası ben komik eğlence bulmadım iyi seyirler dilerim
Nurullah Güler
Nurullah Güler

3 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
SLCJZLDJDLSJSKXJXKZJSMAGIWY7MWYÖOQMOYMEPYEUÖPMWPWOMENPYRPUĞU3 PUEP3U Ğ3 UPUEN75RONN58RRM583MÜ5E5EMÜ4W4MĞ
Dogukan
Dogukan

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Youtube'taki Testo'yla olan videoları daha eğlenceli. Bence 1 puanı hak ediyor ama en hakkaniyetlisi 0,5.
Efsanevistan
Efsanevistan

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Film Çok kötüydü Zaten Sinemadaki abi sağolsun beles girdim film izlenmeye değmez kadı köyboğasınında filminde neyse rezalet çöp trash en kötü film
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmin konusu belli bile değil hiçbir şekilde emek verilmemiş bunun yerine normal bir video çekselerdi daha çok ilgi görürdü
Coskun Demir
Coskun Demir

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar, sosyal medyadaki performansların ötesine geçememiş. Karakterler, gerçek kişiliklerinin karikatürü olarak kalmış, hiçbir derinlik veya inandırıcılık sunmuyor. Rejinin acemiliği ise filmin teknik kalitesini dibe çekiyor. Kamera açıları, kurgu ve ritim sorunları, "amatör bir video çekimi" hissi veriyor
Mert Can Çınar
Mert Can Çınar

24 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Acil rehabilite edilmeye ihtiyacı olan zavallı engelli bir bireyin çıkardığı garip sesleri ve tuhaf haraketleri film yapmak acaba hangi beyinden yoksunun fikriydi ? Hiç mi acımıyorsunuz engelli bir bireyi böyle kullanmaya, bu kadar mı insanlıktan nasibinizi almadınız yani, bu kadar mı düşüksünüz ? Yazıklar olsun...
Nisa Sevil
Nisa Sevil

27 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
İzlediğim en iğrenç şey. Ne içerik var ne komik bir şey. Bomboş para ve zaman kaybı. Ne oyunculuk var ne de filmin konusu. Filmin sonuna 2 duyar kasmakla sanat olmuyor yazık.