Kadıköy Boğası
0,9

Salihemir Gündüz
Salihemir Gündüz

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Film bokum gibi RECEP İVEDİK ile bir tutanları Allah belasını versin bu kadar abartılmaya gerek yoktu sik gibi bir filim ayrıyetten türk sineması nasıl bu hallere geldi mk özelikle bazı dallamalar Recep İvediği ikiye katlar felan demişsiniz onun ben film zevkisinin feriştanını Skyim
Kuzey Pekel
Kuzey Pekel

Eren karayılan jhoni sins ş1ırdan spoiler:
bukadar spoiler:
Dogukan
Dogukan

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Youtube'taki Testo'yla olan videoları daha eğlenceli. Bence 1 puanı hak ediyor ama en hakkaniyetlisi 0,5.
KRALLAR
KRALLAR

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Harikaydı bidaha izlemem fenerli olduğuu filmin kalitsindreen belli bence beğrnmedim gelse izlemem
Keely Munson
Keely Munson

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Zaman kaybı neden böyle bir şeyin yayınlandığını hala anlayamiyorum gördüğüm en kötü film idi tarihten silinmeli.
Semih Eryaman
Semih Eryaman

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Film bok gibiydi filmde komik bir şey yok bide bu filme 200 verdim parama yazık oldu böyle bir adama böyle film yapmak kotü olmuş filmdede çok cinsellik var çocuklarıyla izleyecek arkadaşlara onermiyorum
can man
can man

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
TAMAMEN SOSYAL DENEY AMACIYLA YAPILMIŞ BİR ŞEY ...ŞEY DİYORUM ÇÜNKÜ FİLM DEMEYE DİLİM VARMIYOR. YAYINDA VE YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSİN:)
ST Mustafa YT
ST Mustafa YT

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Film berbat. Bu filme vakit öldürdüğüm için pişmanim. Nurullah'ıda İlker Aksun'u harcamışlar bu filmde. İllaha Bir ünlünün filmi için vakit öldürmek için izleyecek olursam ya enes batur'un filmini ya da Alper Rende'nin Sar Başa Filmini izleyerek vakit öldürürüm, daha çok zevk alırım hemde hiç pişman olmam. Gitmeyin asla bu filme.
NIGHTMARE
NIGHTMARE

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu film hiç güzel değil baya berbat spoiler:
Abdurrahman Akın
Abdurrahman Akın

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok kotu berbat ötesi bir film sakın izlemeyin ben hayatım boyunca bu kadar kotu bir film daha görmedim
Ferhat ERDEM
Ferhat ERDEM

25 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Giriş, gelişme, sonuç hiçbirşey yok. Film çok sıkıcı ve anlamsız. Tavsiye etmiyorum. Gidecek olanlar bir kez daha düşünsün
Bedirhan ahmet Küçükalkan
Bedirhan ahmet Küçükalkan

27 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Yani Aman şu ülkede birisi ünlü olsun hemen filmini yada başka bir şeyini yapıyorlar yani tahmin ettiğiniz gibi film aşırı kötü şaşırmadım tamamiyle zaman kaybı izlemenizi önermem
Mehmet
Mehmet

25 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Allah aşkına gelmeyin zamanınıza yazık paranızada yazık, çekerken hiç mi bi ara bırakalım demediniz.
İBRAHİM Ozel
İBRAHİM Ozel

25 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Gördüğüm en kötü film bir ünlü olmuş birinin Direk onu film yapmaya zorlamak doğu değildir Mustafa başaranı kullanıp bidaha hiç yüzüne bile bakmıycaksınız boş zaman kaybı
Bekir Kotan
Bekir Kotan

25 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü film berbat abidesi .......................................................................