Kadıköy Boğası
0,9

Mücahit ARSLAN
Mücahit ARSLAN

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Şunu söylemek istiyorum. Popüler oldu diye üstünden para kazanılmaya çalışılan bir proje olmuş.Testo taylan videoları daha zevkli. 0 puan olsa onu vereceğim yarım bile fazla
Lan 1 Lan 2
Lan 1 Lan 2

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
KötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötüKötü
Efsanevistan
Efsanevistan

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Film Çok kötüydü Zaten Sinemadaki abi sağolsun beles girdim film izlenmeye değmez kadı köyboğasınında filminde neyse rezalet çöp trash en kötü film
Spectre
Spectre

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
......................................................................................................
Ömer Toprak
Ömer Toprak

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü en berbat filmdi. Ne dicem bilemiyorum. Çok pişmanım hay sizin yapacağınız filmin ta...
Yusuf Kerim K
Yusuf Kerim K

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Dünyadaki en en en en en en en kötü film olabilir, bir kişi ünlü oldu diye hemen filmi yapılır mı...
Isyancı Game
Isyancı Game

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Kadıköy Boğası, yalnızca bir film değil; İstanbul’un kalbinde yükselen bir kültürel ikonun sinematik yansımasıdır. Bu yapıt, sokakların ritmini, martıların çığlıklarını ve vapurların hüzünlü korosunu birleştirerek izleyiciyi İstanbul’un ruhuna davet eder.

Karakter Derinliği: Kadıköy Boğası, filmdeki ünlü karakteriyle sadece bir figür değil; Kadıköy sokaklarının ruhunu, modern şehirli bireyin karmaşasını ve sosyal medyanın gündemini simgeler. Onun hareketleri ve mimikleri, toplumsal eleştiriyi ve İstanbul’un hızlı yaşamını mizahi bir şekilde yansıtır.

Sinematografik Deha: Kamera açıları, karakterin sokaklarda yürüyüşünü ve etrafındaki karmaşayı öylesine ustalıkla yakalar ki, izleyici bir an için gerçek ile rüya arasındaki ince çizgide yürür. Özellikle kafede geçen sahneler, karakterin sosyal izolasyonu ve modern şehir insanının yalnızlığına dair derin ipuçları verir.

Mizah ve Drama Dengesi: Filmin mizahi unsurları, karakterin abartılı tavırları ve İstanbul sokaklarının kaotik yapısı üzerinden doğar. İzleyici, hem gülmek ister hem de şehrin hızına ve toplumsal baskılara dair farkındalığını artırır.

Kültürel Sembolizm: Kadıköy Boğası, sadece bir kişi değil; İstanbul’un gençlik kültürünün, sosyal medyadaki fenomenlerin ve gündelik yaşamın sinematik temsili olarak öne çıkar. Her sahne, karakterin etkisiyle şehrin enerjisini ve mizahını izleyiciye aktarır.

Sonuç olarak, Kadıköy Boğası filmi, sadece izlenmek için değil, üzerine düşünüp analiz edilmek için yapılmış bir başyapıttır. Karakterin kendine özgü duruşu ve İstanbul’a kattığı renk, filmi bir kült eser hâline getirir.
Tom Jackson
Tom Jackson

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu filmi yazarlarken hiç utanmadılar mı yazık bide güzel bir film diyorlar rezalet bir film gelmeyin
Beyza Gümüş
Beyza Gümüş

23 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film olmuş Zaman kaybı tamamen bir olay örgüsü bile yok ne olduğunu anlamaya çalışana kadar film bitti
Emir Çizmelioğlu
Emir Çizmelioğlu

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en kötü film 0 yıldızı bile hak etmiyor. İzlemeyin izlettirmeyin izleyenlerlede muhattap olmayın
Kadir Aruva
Kadir Aruva

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Çok iyi film çok iyi oyuncu recep ivediki ikiye katlar bir an önce çıksın beklemekteyiz. Lütfen
Abdulhamid Najib
Abdulhamid Najib

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
İlk kez bir filmi izlemeden yorumumu yapıyorum. Diyeceğim tek şey bu film (film denirse artık) ülkemizdeki sinema sektörünün ne halde olduğunun açıkça göstergesidir! Bunun sebebi de sırf para kazanmak için böyle işleri yapan kişiler ve bunları izleyenlerdir...
Not: Yayında ve yapımda emeği geçen kişileri Allaha havale ediyorum***
alıntı**
Berat
Berat

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu filme bugün gittim. Hiç beğenmedim. Film full cringe şakalar ile geçti. Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Para için yapılmış bir gilm
Mehmet Eren
Mehmet Eren

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa böyle bir film gördüm daha da görmek istemiyorum. Yorum en az 100 karakter uzunluğunda olmalıymış.
Coskun Demir
Coskun Demir

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar, sosyal medyadaki performansların ötesine geçememiş. Karakterler, gerçek kişiliklerinin karikatürü olarak kalmış, hiçbir derinlik veya inandırıcılık sunmuyor. Rejinin acemiliği ise filmin teknik kalitesini dibe çekiyor. Kamera açıları, kurgu ve ritim sorunları, "amatör bir video çekimi" hissi veriyor