Kadıköy Boğası
0,9

Fd5647771
Fd5647771

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü , film demeye bin şahit ister böyle bi durumu filme çevirmenin de doğru olmadığını düşünüyorum
Ahmet
Ahmet

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Her önüne gelen özensizce telefon kamerasiyla film çekmesin. Gidenin zihninde problem vardır.....................................................................
...........---------------------;;;;;;;;;;;;;""""""""",,,,,,,,,,,,,,^^^^^^^^^^^___
Emircan EROL
Emircan EROL

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Güzel değil acemice hazırlanmış beğenmedim komik bulmadım sıkıcı ve kaba bi komedi daha düşük puan olsaydı onu verirdim
Kaan Yıldırım
Kaan Yıldırım

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmin konusu belli bile değil hiçbir şekilde emek verilmemiş bunun yerine normal bir video çekselerdi daha çok ilgi görürdü
MeteSin
MeteSin

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Fazla bile verdim en az 100 karakter diyor biseyler yazmam lazım AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ShirkkozW
ShirkkozW

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir filim görmedim filimdeki olayı merak edenlere sadece tek rar söyle deniliyo hic bir olay yok sadece konuşmalar rezaletti
utku Güç
utku Güç

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
MÜKKEMEL BİR FİLM OLMUŞ BEN BÖYLE FİLM GÖRMEDİM CEM YILMAZ İŞİNE BAK KARDES KADIKÖY BOĞSAI YIKMIS GEÇMİŞ İYEEEEEHHHHHHH
Ömer Şahin
Ömer Şahin

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bok gibi olmuş vjugudtugugguugihjohuyfugbiugsdttdftguguyfyfsfyguyffyyfyffyyffyfyfychjvvhugvuycyfbjgihbi
SafaLfidan27
SafaLfidan27

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
İlk kez bir filmi izlemeden yorumumu yapıyorum. Diyeceğim tek şey bu film (film denirse artık) ülkemizdeki sinema sektörünün ne halde olduğunun açıkça göstergesidir! Bunun sebebi de sırf para kazanmak için böyle işleri yapan kişiler ve bunları izleyenlerdir...
Not: Yayında ve yapımda emeği geçen kişileri Allaha havale ediyorum***
Berat
Berat

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Hiç samimi değil çok yalancı berbat bir senaryo hiç tavsiye etmiyorum. İnsan az uğraşır bu nasıl bir senaryo
Göktuğ Yıldırım
Göktuğ Yıldırım

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
izlemeden yapıştıırdım <3 çok güzel filmmiş bayıldım çok iyi müthiş godfatherla kapışır abi film
Yigitkaanq1
Yigitkaanq1

Çok kötü spoiler:
Wodge
Wodge

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Açıkçası berbat ötesi bazı yerler komik olsada açıkçası ben komik eğlence bulmadım iyi seyirler dilerim
Nurullah Güler
Nurullah Güler

3 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
SLCJZLDJDLSJSKXJXKZJSMAGIWY7MWYÖOQMOYMEPYEUÖPMWPWOMENPYRPUĞU3 PUEP3U Ğ3 UPUEN75RONN58RRM583MÜ5E5EMÜ4W4MĞ