İkinci film ilk filmde ki eksiklikleri komple kapatarak daha güzel,akıcı bir film haline geldi. uzun zamandır böyle yapım izlememiştik ilaç gibi geldi.
Hem kahkaha attırıyor hem de o duygusal tarafıyla güzel bir sıcaklık bırakı gidip keyifle izlenecek bir film olmuş. Keyifli vakit geçirmek isteyenlere kesinlikle önerilir.
Bu film izlerken devamlı yüzünüz de tatlı bir gülümsenin oluşturan türden bir yapım olmuş, ilk filmini de çok seviyordum ama Nasipse Olur 2 bana daha samimi gelen bir film oldu.
Önce ki filme kıyasla dram eklemek çok güzel olmuş özellikle dram sahnelerini Cem Adrian gibi sanatçıyla beslemekte kimin aklından çıktıysa helal olsun cuk diye oturmuş.
Filmi izlerken sanki kendi hayatımdan sohbetleri dinliyormuş gibi hissediyorum ve bunu genelde filmlerde başarmak zordur , izleyiciyle film arasında ki bağ asla kopmuyor bu çok güzel bir olay.