Nasipse Olur 2
3,8

Gönül Kalem
Gönül Kalem

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
filmin ritmi hiç ama hiç düşmüyor ve bu komedi filmlerin de çok güzel bir şey , müzik seçimleri de o kadar yerinde ve güzel ki sahneyi tamamlıyor.
Tayfun Islak
Tayfun Islak

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Abi Çok komik yaa 藍藍藍 vallahi bu kadar güldüğüm bir filmi hatırlamıyorum daha ,gülmekten gözümden yaş geldi.
Elif Nas
Elif Nas

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken filmler başında geliyor,zaten yakın zaman da Türk Sinemasında kült serilere düşeceğine de eminim.
Emine Darcı
Emine Darcı

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Türk Sinemasın da uzun zamandır kaliteli bir yapım göremiyorduk piyasaya daha fazla böyle filmler çıkması gerekiyor umarım diğer film yapımcıları bu mesajlarımızı dikkate alır.
Ezgi Adıgüzel
Ezgi Adıgüzel

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Filmi izlerken sanki kendi hayatımdan sohbetleri dinliyormuş gibi hissediyorum ve bunu genelde filmlerde başarmak zordur , izleyiciyle film arasında ki bağ asla kopmuyor bu çok güzel bir olay.
Enes Ayaz
Enes Ayaz

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Önce ki filme kıyasla dram eklemek çok güzel olmuş özellikle dram sahnelerini Cem Adrian gibi sanatçıyla beslemekte kimin aklından çıktıysa helal olsun cuk diye oturmuş.
Çağatay Abay
Çağatay Abay

30 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Uzun zamandır beklediğim bir filmdi özellikle bu zamanlarda mafya , saçma sapan aşk film/dizi gibi yapımlardan sonra gerçekten televizyonları,sinemaları rahatlatan bir yapım olmuş.
Ömer Buğra
Ömer Buğra

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Gülerken bir anda hüzünlenmeye başladığım bir film oldu, özellikle aklımda terlik fırlatma sahnesi kaldı hala aklıma geldikçe gülüyorum.
Kerim Can
Kerim Can

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bu film izlerken devamlı yüzünüz de tatlı bir gülümsenin oluşturan türden bir yapım olmuş, ilk filmini de çok seviyordum ama Nasipse Olur 2 bana daha samimi gelen bir film oldu.
Furkan Bakar
Furkan Bakar

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Ben şimdiden Nasipse Olur 3'ü merak etmeye başladım filmin ikincisi böyleyse,üçüncüsü çok çok daha komik olacağına yemin edebilirim.
Efe Saroğlu
Efe Saroğlu

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Komedi filmi oyuncularının,dram filmi oynayanlardan daha iyi dram oynadığını kanıtlar nitelikte bir film olmuş 10/10 .
Mertcan Kemiksiz
Mertcan Kemiksiz

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
kusursuz bir film , tavsiye ederim , bir turk filmine göre çok daha iyi , burak sevinç çok iyiiiiiiii
Zehra Nur Sarıkaya
Zehra Nur Sarıkaya

29 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Hem kahkaha attırıyor hem de o duygusal tarafıyla güzel bir sıcaklık bırakı gidip keyifle izlenecek bir film olmuş. Keyifli vakit geçirmek isteyenlere kesinlikle önerilir.
Neslihan Karaca
Neslihan Karaca

28 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Fragmanını izledikten sonra hemen sinema salonuna gidip bir bilet kapıp izledim hayatım da verdiğim en doğru karar bu olabilir.
Mustafacigal
Mustafacigal

28 Kasım 2025 tarihinde eklendi
İlkinden daha komik Nur Sürer efsane kahkaha atmamak elde değil , İstanbul'un kaosuda cuk diye oturmuş filme 10/10.