Bir film de Giray Altınok varsa zaten gözüm de direkt +10 puan önde başlıyor film genel mizah olarak Türkiye'nin baya üstünde olmuş, saçma sapan küfürlü espriler yerine düşündürücü tarzda espriler bol bol bulunuyor bu konuda baya hoşuma giden bir yapım oldu.
5 yıldız vermek için hesap açtım, esprisi, küfürü, mesajları o kadar yerinde o kadar kararında ediyorum . Bu ekibin işlerini takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Devam edin çiçeğim.
Uzun zamandı bu kadar gülmemiştim. Emeği geçenlere teşekkürler. Bir yıldız veren kişinin hangi kafayla yorum yaptı ayrıca merak ediyorum. Güzel 2 saat geçirdik.
Olumsuz yorumlara pek aldırmayın. Mizah anlayışı olan birinin bu filmi sevmemesi bence mümkün değil. Baştan sona sürükleyici, aksiyonu bol ve eğlenceli bir yapım. Son 10 yılın en komik filmi olabilir.
Böyle bir film nasıl 3,1 puan aldı anlamadım sırf buna inadımdan hesap açtım. Prens, Var Bunlar, İsmet Ve, Buyur Bi De Burdan Bak, Başka Bir Sen gibi projelerini çok severek takip ettim ve bu filmleri de oyuncu kadrosu ayrı seneryosu ayrı mükemmel olmuş. Sevdiğim tüm insanlara izletene kadar tekrar tekrar sinemaya gidicem. Yıla böyle başladığım için çok mutlu hissediyorum ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Kötü yorum yazanlar da mutlu olmayı bilmeyen insanlardır diye düşünüyorum. Giray Altınok ve Kerem Özdoğan tarafından çok daha fazla proje görmek dileğiyle.
Son yıllarda yapılan en iyi komedi filmi oldugunu düşünüyorum. Kusursuz olmus. Bu ikilinin birlikte daha fazla projeye adım atması gerek. Argo bile o kadar yerindeydiki