Bak Postacı Geliyor
3,3

Senem ŞENGÜL
Senem ŞENGÜL

20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Çok güldüğüm bir film değildi ama ağlatan bir film olduğunu da söyleyemem. Gidilebilir, giden eğlenir.
iisuzun16
iisuzun16

20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Eşimle birlikte Keyifle izledik. Ayrıca, Muğla Menteşe manzaraları da güzeldi. Menteşeyi özledik. Film içinde biraz olumsuz içeriklerde vardı. Tebrikler.
Mustafa T.
Mustafa T.

12 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığı, kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın ama sakın gitmeyin, gitmeyi bile düşünmeyin.
Kubilay Boyrazz
Kubilay Boyrazz

13 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Tam bir yeşilçam film çok güzel geçmişi ayağınıza akbabanın oyunculuğu deyim yerindeyse sizi bambaşka bir filmin içine atıyor...
Ayşenur
Ayşenur

17 Aralık 2025 tarihinde eklendi
BAYILDIM. Kesinlikle muhteşem bit filmdi. İzlemek çok keyifliydi aynı zamanda tarihi öğeler vardı. Tamam pozitif içerik olarak temiz tramvadan uzak bir filmdi. Yani gönül rahatlığıyla izlenebilir. bu FİLM KESİNLİKLE 10 PUANI SONUNA KADAR HAKEDİYOR. iZLEYİN İZLETTİRİN. ŞAHANEYDİ.
Gönül Mülayim
Gönül Mülayim

18 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bir filmdi içimizi ısıtti. Hem güldüren hem hüzünlendiren haliyle çok . Ozan Akbaba oyunculugu yine harikaydi
asuman sirikci
asuman sirikci

24 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Sıcak, samimi, oyuncuların performansı mükemmel. Özellikle Ozan Akbaba rolünün hakkını veriyor.
Ahmet Şahin
Ahmet Şahin

6 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film izledim. Çok beğendim. Bu tür filmlerin daha çok sinemaseverlerle buluşmasını diliyorum.
Benim zamanımı anlatan bir yapıt. İzlerken kendimi buldum.
Reji'ye sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Suat E
Suat E

21 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Ozan Akbaba Dizilerdeki Basarısını Sinemada da Göstermis çok güzel bir flim olmuş Hikayesi güzel. Senaryo güzel yönetmen iyi. Eski Kemal Sunal filmleri tadında. Şiirler baş rolde şiirler seyirciyi çok etkiliyor Gidin püsman olmazsınız