En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Mert H
Takipçi
1.722 değerlendirmeler
Takip Et!
4,0
16 Ağustos 2026 tarihinde eklendi
Gerçekten değişik bir film. Özellikle Alper Kul'un bu filmdeki oyunculuğu gerçekten ayrı bir parantez. Alıştığımızdan çok farklı bir konsept, uyarlaması gayet güzel olmuş.
İki yıldızı Alper kul un oyunculugu için veriyorum. Rezalet ötesi bir yapım Uyarlama olduğunu biliyoruz Ama bu senaryoyu uyarlamak kime kattı neye yaradı Kendini marjinal sanan birinin boş cabalamasi sadece
Hayatımda gördüğüm en saçma en pis senaryo. Kim sonuna kadar gidebilir bu filmin? Kime neyi anlatıyorsunuz bu senaryo bir dram değil izleyiciye zulüm. İzlemek isteyen varsa şiddetle uzak durmayı öneriyorum.
Senaryo berbat ve çok acımasızca, nasıl olurda öyle bir durumda insan sanki kırdığı vazoyu saklar gibi bebeğini saklayabilir? hadi o şokta ama kardeşinin daha büyük şok yaşaması gerekirdi.
Amazonda komedi kategorisinde yaş sınırı yok olarak koyulan bir filmin bu kadar iğrenç bir gerilim korku filmi çıkabileceğine ihtimal vermezdim. Film bence bir şey anlatmıyor tek amacı izleyeni rahatsız etmek. Asla önermiyorum vakit kaybı
O kadar psikolojinizi bozacak bir film ki önümde belirip duruyor iğrenç mide bulandırıcı ve bazı şeyleri sansürlenmemiş ben yanlışlıkla izledim siz izlemeyin cidden bomboş yapılmış olmak için yapılmış ve insanların psikolojisini bozacak türden hele ki gebe olanlar asla izlemesin ciddi anlamda etkilendim
İğrenç ötesi bir filim. Gidene çok yazık. Merak edenler olacak izlemek isteyen olacak ve izleyecek, Ve izleyenlerin de çok katılacağı bu yorumu size söyle anlatayım. Bunu yazaninda ( uyarlama yapanın ) Oynayayinda ( özellikle Alper Kul ) Bunu çekenin de ............ spoiler:
....... yerlere İzleyen herkesin kültürü yada nefretini kusacağı bir şey söyleyecek. Olumsuz yönde tabii Ben çok üzüldüm. Özellikle Alper Kul un bunu oynamasını Belki başka biri oynasa 2 günde geçer. Ama Alper Kul un Bize sattığı ( oyuncuk değil ) bu olmamalıydı. Belki şunu diyebilirsiniz Ters köşe yaptı. Ama Ters köşe de değil bu. Yakıştıramadım ve üzüldüm. Gerçekten çok iyi bir oyuncu ama Her rol de oynamak lazım mı? İçimde daha çok şey söyleye konuyu uzatmaya gerek yok. İğrenç bir konu İğrenç....
Insan neden böyle bir senaryo yazar ki... korku filmi diye açıp kaliteli bir sey görmeyi beklemeyin. midenizi kaldıracak ve ciddi olarak sizi rahatsiz edebilecek bir film. Filmlerde bebekler ve çocuklar konu edilerek korkunç sahneler çekilmesini hiç hoş bulmuyorum. Ardından işlenen sahneler ile absürt bir içerik oluşturulmuş bir de. Belki güzeldir diye aman izlemeyin. Bu yönetmen her kimse diğer filmlerine denk gelirsem bu filmi hatırlayıp uzak duracağım...
Alper Kul, bu filmdeki oyunculuğuyla ödül bile alabilir. Algı Eke’nin alaycı ve dominant kadın figürü de oldukça başarılıydı. Filmin rahatsız edicilik seviyesi ise gerçekten üst düzeydeydi. Nasıl bittiğini bile anlamadan kendimi filmin içinde buldum, Oldukça sürükleyiciydi.
Kısıtlı mekânlarda geçen bir film olduğu için yük büyük ölçüde oyunculuk ve diyalogların üzerinde. Bu açıdan da filmi başarılı buldum. Özellikle Alper Kul’un canlandırdığı karakterin etrafında dönen tüm kadın karakterlerin rahatsız edici bir tarafı vardı. Bunun yanında filmde kadınlara yönelik bir hiciv de olduğunu düşünüyorum. Kendi gücünü ve kontrolünü elinde tutamayan erkeklerin, nasıl kadınların oyuncağı hâline gelebileceğine dair bir bakış açısı sunuyordu.
Özetle film, rahatsız ediciliğini yalnızca diyaloglardan değil, ürkütücü sahnelerden de besleyen ve bunu oldukça başarılı bir şekilde kullanan bir yapımdı. Oyunculuklar, diyaloglar ve filmin yarattığı huzursuz atmosfer bir araya geldiğinde, sonuna kadar merak duygusunu koruyan bir film ortaya çıkmış.
Hayatımda izledim en salak bir film yönetmeni bu filmi çekerken izleyiciye ne vermek istedi hadi yönetmeni çekti senaryo yazan arkadaşa iki lafım var bu senaryo yazarken ne düşündün izlerken hayatımdan boşuna 2 saat boşuna gitti yazık yazık çok saçma salak bir film di
Bu kadar berbat bir film olamaz! Bir de prime video da "komedi" yazıyor!!! Pes doğrusu. Biz mi komedi bilmiyoruz bu kadar delilik olamaz! Şu adamın yaptığı filmler nasıl bu kadar oluyor hep! Halbuki "güldür güldür " de çok iyi oyunculuğu var! Böyle bir saçma senaryo görmedim! Filmin müzikleri de berbat ötesi! Ben yazsam ben çeksem bunlardan daha iyi yaparım.
Film çekmek için film çekilmiş bile diyemeyeceğim kadar kötü bir yapım. Komedi diye lanse ediliyor ama komediyle uzaktan yakından alakası yok. İzlediğim platformda yaş sınırı görünmüyordu ancak içerik olarak bir çocuğun kesinlikle izlememesi gereken sahneler içeriyor. Üstelik insanın bütün olumlu modunu alıp yerine olumsuzluk yükleyen, izledikten sonra “Neden izledim?” dedirten berbat bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.