Erdal tutuş
17 Ekim 2025 tarihinde eklendi
Tüm film severleri farklı bir kurguya sahip olan kafirun filmini izlemeye davet ediyoruz. Kafirun aklın karanlık köşelerinde bilinç ve bilinçdışının birbirine karıştığı bir girdap. Çıkmak için çok fazla nefese ihtiyacınız olacak
Oldukça farklı bir kurguya sahip. İzlerken neyin ne olacağını kestirmek oldukça zor. Tam tüm filmi anladım derken başka bir döngünün içine giriyorsunuz.
Filmin ilk yarısında defalarca güldüm. Arkadaşlarımla boş olan sinema salonunda filmin efektlerinin ne kadar kötü olduğu konusunda geyik yaparak filmi izledik. Sürekli devam eden ve hiç durmayan bir gerilim vardı. Ne var ki filmin ikinci yarısı tam anlamıyla ters köşeye yatırdı. O beğenmediğim oyunculuklar ve görüntülerin aslında isteyerek yapıldığı, filmin konusu ve kurgusuna ne kadar uyumlu olduğunu anlarsınız. Ben beğendim.
Kafirun, rahatsız edici atmosferi ve dini temalarıyla insanın içine işleyen bir korku filmi. Gerilimi sürekli tırmandıran hikâyesiyle izleyiciyi hiç rahat bırakmıyor. Özellikle son sahneleri, uzun süre akıldan çıkmıyor.
Hayatımdaki en boş 1 buçuk saatti zamanımı ve paramı geri istiyorum teşekkürler toplamda 4 oyuncu oynuyor herhalde geçişler efektler çok kötü oyunculuk ve konu berbat paramız boşa gitti