Eski filmleriyle alakası gram yok eski filmlere aldanıp sakın ama sakın gitmek gibi bir hatada bulunmayın paranıza yazık küfürle güldürmeye çalışmışlar o bile olmamış 2 saatimi geri verin parasında değilim
Şafak sezerin filmlerinde eski tadı yok son iki filmine gittim hiçbiri güldürmedi kolpaçinoda ketenperede son serisi iyi değildi. Bazı sahnelere sadece küfür var bu da komik olmuyor mizah yok küfür var
Efsane kadroya güvenerek izlediğimiz ketenpere dalavere adlı film gerçekten bizi ketenpereye getirip 2 saatimizi gereksiz yere almış bulunmakta nerede o eski Şafak Sezer filmleri bizi güldürmediniz berbattı
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Baştan sona zaman kaybıydı, ne konusu sardı ne de oyunculuklar inandırıcıydı. Hikâye o kadar zayıftı ki izlerken sürekli bitsin diye bekledim, gerçekten başka söze gerek yok.
Filmi dün çocuklarımla beraber(14 yaşında kızım ve 15 yaşında oğlum)ile beraber izledik filmin 13+ olmasından dolayı bir sakınca görmedim ama şafak abiye sırf sömestır tatilinde izlensin diye 13+ verdildiğini düşünüyorum bu kadar küfür ve belden aşağı bir kurgu olamamalıydı inşallah bu yorumu kendisi de okur,bu kadar küfür ve belden aşagı mizahtan dolayı ailecek izlenecek bir film olmadıgını anlamış olduk. kızım küfürlerden ve belden aşagı kurgulardan dolayı utancından kafasını kaldıramadı.küfür haricinde hiçbir şey yok fimlde gitmeyi düşünenler özellikle evdatları ile gitmek isteyenler tekrar tekrar düşünsün filmmkesinlikle 18+ bir mizah içeriyor bizim notumuz 10/1
Bu kadar berbat bir film seyretmedim. Ailecek veya yanlız seyredilecek film değil. Sırf Küfür. Hemde en sinkaflı küfürler. Hiçbir konusu yok. Sadece Küfür le işi götürmüşler. Aksiyon yok, konu yok boş. Filmin ikinci yarısına bakıpda zamanımı kaybetmedim çıktım. Seyirciye bu kadar saygısızlık yapmaması lazım dı. Şafak Sezere yazıklar olsun.
Boşuna zaman kaybı. Aile ile izlenecek bir flim değil. Tek başına izlenecek hiç değil. Küfürden vbaşka birşey yok. Konu yok. Gülünecek yanıda yok. Merak edip giderseniz. Çocuklarınızı götürmeyin. Flimde geçen kufurlerden çocuklarımdan utandım.
Hayatımda izlediğim en kötü film, bu filmi yapmak için zaman ve para mı harcadınız? Yarım saat sonra salondan çıkmak zorunda kaldık. Sinema yönetimi durumu fark etmiş olmalı ertesi gün filmi salondan kaldırmışlar.
Bu, çeşitli dolandırıcıların paramı çaldığı iki yıldan fazla süren başarısız girişimlerden sonra nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, İlluminati'ye nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak dolandırıcılar beni kandırmaya devam etti, ta ki bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak tanışana kadar. Onunla iletişime geçtim ve her şeyi anlattım. Kayıt olmamı tavsiye etti ve başlamak için hatırı sayılır üyelik ücretini ödedim. Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul edildikten sonra dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın çalışmalarını herkese anlatacağıma söz veriyorum. Eğer bugün Yeni Dünya Düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsatınız. Lord Felix Morgan ile WhatsApp üzerinden iletişime geçin: +447353027456
Çok ama çooooooooooooooooooooook berbat lanet bir flim paranız çope gitsin diyorsaniz izleyin filim en basit boook gibi küfürlü bir filimde değil zaten gereksiz bir vekim diyelim mahalle jargonu lüzumsuz gerçekten BERBAT ınanın rezil bir çekim zaten film değil bu puan bile vermiyorum o derece