Çatlı
4,2

Sandra Henk
Sandra Henk

17 Nisan 2026 tarihinde eklendi
This is my testimony on how I finally joined the new world order, Illuminati after I have been trying to join for over 2 years now but scammers took money from me several times. I have been searching to join the Illuminati for so long, but scammers keep taking my money until early this year when I meet with Lord Felix online I contacted him and I explained everything to him and he recommended the registration used and I paid for the big member to get me started and I was initiated into the World Order online and I receive the sum of $1,000,000 us dollars in to my bank account instantly after my online initiation ritual and also I will be earning $33,000 us dollars monthly, I'm very happy! And promise to spread the good work of Lord Felix. If you are interested in joining the new world order Illuminati today, contact Lord Felix today instead of accepting scammers to take your money all in the name of helping you join, Contact Lord Felix Via email illuminatiofficial565@ or WhatsApp +44 7353 027456
Ahmet Dinç
Ahmet Dinç

26 Mart 2026 tarihinde eklendi
Çatlı Filmi Çok Beğendim İzledim Harikaydı Çatlı 2 Devamı Filmi Sabırsızlıkla Dört Gözle Bekliyoruz
Mevşir Betül
Mevşir Betül

26 Mart 2026 tarihinde eklendi
Film asla tatmin etmiyor tam bir vakit kaybı senaryo çok amatörce ve yavan yazılmış filmin bir anda sona ererek devamı ikinci filmde yazısını görmek hiç hoş değildi ayrıca çatlının geçmişine dair hiçbir şeye yer verilmemiş boşa verilen bir bilet parasıydı tam bir hayal kırıklığıydı dağ fare doğurmuş
Yunus Özcan
Yunus Özcan

26 Mart 2026 tarihinde eklendi
Film gerçekten hayran kırıklığı gerek sayın gökçe çatlı ablam olmak üzere hepsine teşekkür ederim ama böyle bir şaheserin en sıkıcı bölümün birinci kısmı olması tam herşey aksiyona dönüyor devam edecek diyor film yarıda bitti fragmandaki prosyonelleği göremedim gerçekten çok buruk karşıladım yinede herkesin eline sağlık
Rasim T
Rasim T

16 Nisan 2026 tarihinde eklendi
BEĞENİ ÇOK YÜKSEK BOT YORUMLAR .Yıllardır bu sayfayı takip ederim ama ilk defa bi filme para verdiğime üzüldü 2 ye bölmüşler şaka gibi  dizi mi izliyoruz anlamadım. Çok kötü filmler izledim bu çok kötü. Vedat hoca çok benzemiş çatlıya . Ama ne ses tonu ne mimikler çok kötü tiyatrocu olmanın nekadar zor olduğunu birkez daha gördüm.
cagdas d.
cagdas d.

16 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Öldüğünde devlet tarafından aranan uyuşturucu kaçakçısı bir katil hakkında kahramanlık filmi yapmak güzel fikirmiş.
Gençlerimize neyin kötü örnek olduğunu düşünüp duralım sonra.
Bu kadar kötü bir filmi izleyip beğenecek bunca insan olması hayatın olağan akışına aykırı. Hepsi bir ağızdan ikinci filmi istemiş üstelik. Bunca yorumun bot hesaplara yaptırıldığı belli.
Yazık ki uyuşturucu kaçakçılığı kariyeri üzerine hiçbir gerçekliği olmayan bir kahramanlık masalı uydurulmuş ve beş para etmez oyuncularla amatör bir film yaratılmış. Buna harcanan kaynağa yazık.
En azından hangi oyuncunun, hangi şarkıcının mafyanın uyuşturucu kaçakçısının hayranı olduğunu görmüş bilmiş olduk.
Bu ülkedeki son insana kadar kanuna saygılı, devletine inançlı, adalete güvenli bir toplum olmazsak eğer bunun gibi uyuşturucu kaçakçısı, menfaatçi tetikçilere hayranlık duyan ahlaki çöküşün diplerini görmüş bir toplum olarak yok olmaya mahkumuz
Uğur Uçar
Uğur Uçar

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Sinemada izleseydim ayakta alkışlardım. Vedat İnceefe'nin performansı tek kelimeyle muhteşem. Türkiye’ye yakışır bir film olmuş gurur duyduk.
uludag 16
uludag 16

27 Mart 2026 tarihinde eklendi
Filmi gittim izledim Gayet basarili bir is cikarmislar
Bazilari 1 yildiz vermis asla katilmiyorum.
Gidin izleyin Holywood tarzi action film olmus
2 Bölümünü sabirsizlikla bekliyorum.
Gökhan Arısoy
Gökhan Arısoy

16 Aralık 2025 tarihinde eklendi
90'lar dönemini aydınlatacak çok önemli konulara değinecek bir film fragmanından anlaşıldığı üzere normalin dışında olarak karanlık, puslu gerilimli bir film bizi bekliyor, beklemesi bile heyecanlandırıyor.
Burçin Öksüz
Burçin Öksüz

16 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Uzun zamandır istediğim tonlarda bir film arıyordum sonunda buldum fragmanı çok etkileyici sinemaya çıktığı gün izleyip tekrar yorumlayacağım.
Dora Topkan
Dora Topkan

16 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Seyfi Şahin'den harika bir yapım bizi bekliyor, Türkiye'de yaşayan en büyük efsanelerden birisi Abdullah ÇATLI Reisimizin filmini heyecanla bekliyoruz
Emine Darcı
Emine Darcı

16 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Aklımızda ki sorulara cevap bulabileceğimiz bir film bizi bekliyor, ilk vizyona girdiği gün sinema kuyruğunda ilk sırada olacağım.
sabri cakir
sabri cakir

23 Mart 2026 tarihinde eklendi
Sahneleri ile, hikayesi ile, oyunculuğu ile çok güzel bir film olmuş. Bence hikayeyi ikiye bölüp anlatmaları da üzün sürede seyircinin yorulmasını engellemiş.
Olumsuz yorumları okuyup, çekinerek gittim ama birçok duyguyu aynı metinde aktaran bir film izledim.
Özellikle kullanılan dönem eşyaları ve mekanlara özen gösterilmiş.
Gönül Kalem
Gönül Kalem

23 Mart 2026 tarihinde eklendi
Oyunculuk performansları son derece doğal ve etkileyici. Karakterlerin yaşadığı duygular seyirciye net bir şekilde geçiyor ve bu da filmi daha güçlü kılıyor.
Elif Nas
Elif Nas

23 Mart 2026 tarihinde eklendi
Görüntü yönetmenliği ve ışık kullanımı profesyonel bir seviyede. Özellikle atmosfer kurma konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarılmış.