Osman Olta
1 değerlendirme
16 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Keyifli bir filmdi daha çok ilkokul seviyesi çocuklar için yapılmış bence yetişkinler için pek uygun değil. ama filmin ana fikri çocuklar için ders niteliğinde olmuş
Oğlumla birlikte gittik bugün lumiyi çok sevdi çok harika bir animasyon kalitesi olmasa da çocuklar üzerinde etkili bir hikayesi ve konusu var. Bu tür yerli yapımları desteklemeliyiz diye düşünüyorum.
Şu ana kadar izlediğim en saçma, en emeksiz, en boş anomasyondu. Senaryosu boş olan ama en azından bir emek olduğunu anladığınız bir sürü animazyon izledim. Ama böylesini izlemedim. Üstelik bildiğiniz yapay zekaya yaptirmışlar
Hayatımda gördüğüm en kötü animasyon. 5 yaşındaki bir çocuğa bile izletseniz "bu ne" der. Karakterlerin yüzü yamuluyor sahne değişirken, yapay zeka hazırlamış gibi 0 emek. Kesinlikle gidip paranızı ziyan etmeyin.