Sandra Henk
9 Haziran 2026 tarihinde eklendi
Bu, iki yılı aşkın bir çabanın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, yani Illuminati'ye nasıl katıldığıma dair hikayemdir. Defalarca ihanete uğradım ve dolandırıldım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmaya çalışıyordum ancak bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana dek dolandırıcılar sürekli paramı alıyordu. Kendisiyle iletişime geçip durumu anlattım ve o da bana üyelik önerdi. Başlangıç için yüklü miktardaki üyelik ücretini ödedim, Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul töreninin ardından ABD Doları aldım. Çok mutluyum! Ayrıca Lord Felix Morgan'ın yaptığı iyi işleri herkese duyuracağıma söz veriyorum. Eğer siz de bugün Yeni Dünya Düzeni Illuminati'ye katılmak istiyorsanız Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzuladığınız Illuminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsatınız. Lord Felix Morgan'a +4473530027456 numaralı telefondan WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Filme gittim çok güzel bir film hikayesini şarkılarını beğendim ama sadece yapay zekalıkta çok hatalar vardı gerçek oyuncularda biraz sıkıcı gibi geldi bana filmin hikayesi sonları her şey çok güzel öncelikle beğendiğim karakterler çok var ama işte dediğim gibi hatalar olmuş seslendirmeler çok iyi zaten yani sevdiğim hikayesini her şeyin ama hatalı bir film