Yapay zeka ile yapılması bir yana sahne bütünlüğü yoktu ve senaryo tamamen Ata'mızın özlü sözlerine atıflar için hazırlanmış gibiydi. Daha ağır eleştirilere filmin ismi engel oluyor.
Böyle güzel bir konu ve kısmen emek verilmiş bir senaryoyu bu kadar yapay ve üstünkörü sunmaları üzücü. Sosyal medyada gezen yapay zeka videolarını birleştirip film haline getirmişler, çocuklar da sıkıldı izlerken. Böyle Yapay zeka ile hazırlanan filmlerin sinemada yayınlanması için ekstra koşullar olmazsa sinemanın pek bir anlamı kalmayacak gibi. Bin bir emek ile hazırlanan animasyon filmleri ile bu tip filmleri aynı salonlarda izlemek mantıklı değil.
Çok amator bir film olmuş. Senaryo çok kötü Görsel geçişler hatalı. Ses ve görüntü uyumu yok Karakter Sesleri sürekli değişiyor. Kısacası hata üstüne hata yapılmış. Yapay zeka kullanılarak yapılmış ama becerilememiş.
Liderimizi evladıma beraber izleyelim diye geldim yapay zeka ile yapılmış ve bu kadar leş Bi iş yapılmaz. Filmin sonu kalbimi hızlandırdı o kadar. Diğer herşey çok kötü. Tavsiye etmiyorum gitmeden önce sizler yapay zekaya yaptırabilirsiniz gitmenize gerek yok