1881 Atatürk: Bir Liderin Doğuşu
2,8

Sandra Henk
Sandra Henk

11 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Tah yi seehadayti baxi, anu ellecaboh addah Qusba Baadak Order—Illuminati—namma sanatak dagah taamat sugeek lakal, dubuk lakqok mango adda lakqok lakqoh qanxaffe luk sugeenim. Anu Illuminati fanah gexam faxak sugem mango waktih suge, laakin scammers lakqok qimmoh addah, Lord Felix luk online lih gexeh suge. Anu kaat ongooroweh, inni caalat inkih baxxaqiseh, usug yoo aysaqarrimem yoo fayse. Anu gexsit qimbisuh premium adoytiinu mekleh, Qusba Baadak Order virtually qimmiseh suge. Anu 1,000,000 USD lakqo banki akkaawontit sissikuk geeh, kaadu 33,000 USD alsi addat geyam faxximta. Anu ruftok kibbiimeh an! Anu Lord Felix meqe taama wagittaamal qangara baxcisuh xagana cula. Asaaku Illuminati New World Order fanah cultam faxxek, away Lord Felix luk angaaraw ab, lakqok lakqoh culma geytuh koo cattaamih taagah, lakqoh culma abtam faxximta. degelti feliksit ongoorow whatsapp gitaak +44 7353 027456.
yunus tezokur
yunus tezokur

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Yapay zeka ile yapılması bir yana sahne bütünlüğü yoktu ve senaryo tamamen Ata'mızın özlü sözlerine atıflar için hazırlanmış gibiydi. Daha ağır eleştirilere filmin ismi engel oluyor.
Barış Gürbüz
Barış Gürbüz

23 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Animasyonlar ve seslendirme berbat yapay zeka daha iyisini yapar. En azından kardeşlerini işleseydiniz.
Ahmet Emre YILDIZ
Ahmet Emre YILDIZ

23 Nisan 2026 tarihinde eklendi
tamamen yapay zeka ile yapılmış. hatalarla dolu. kurgu senaryo devamlılık hatalarıyla dolu saygısızca bir video.
Sinan GNUS Karatay
Sinan GNUS Karatay

23 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Böyle güzel bir konu ve kısmen emek verilmiş bir senaryoyu bu kadar yapay ve üstünkörü sunmaları üzücü. Sosyal medyada gezen yapay zeka videolarını birleştirip film haline getirmişler, çocuklar da sıkıldı izlerken. Böyle Yapay zeka ile hazırlanan filmlerin sinemada yayınlanması için ekstra koşullar olmazsa sinemanın pek bir anlamı kalmayacak gibi. Bin bir emek ile hazırlanan animasyon filmleri ile bu tip filmleri aynı salonlarda izlemek mantıklı değil.
MESUT VURAL
MESUT VURAL

26 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çok amator bir film olmuş. Senaryo çok kötü
Görsel geçişler hatalı. Ses ve görüntü uyumu yok
Karakter Sesleri sürekli değişiyor. Kısacası hata üstüne hata yapılmış. Yapay zeka kullanılarak yapılmış ama becerilememiş.
Dogan Ucunfa
Dogan Ucunfa

29 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film yapay zeka ile yapıldığı için daha daha kötü kısacası hiç izlemem izlemek isteyenede tavsiye etmem
Şenol ŞANLI
Şenol ŞANLI

25 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Liderimizi evladıma beraber izleyelim diye geldim yapay zeka ile yapılmış ve bu kadar leş Bi iş yapılmaz. Filmin sonu kalbimi hızlandırdı o kadar. Diğer herşey çok kötü. Tavsiye etmiyorum gitmeden önce sizler yapay zekaya yaptırabilirsiniz gitmenize gerek yok
Aslipartigoc_uysal
Aslipartigoc_uysal

25 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Çok beğendik,devamının yapılmasını diledik,emeği geçenlere teşekkür ederiz,en sonu cok duygusaldı,gözyaşlarımızı tutamadık