Kumar
3,2

Filmelestiricisi
Filmelestiricisi

23 Eylül 2026 tarihinde eklendi
sincarlardan güzel bir film daha ama izlenme oranı düşük kalıyor nedense. daha nice filmler bekliyoruz.
Aslicannisa
Aslicannisa

20 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Oyuncuklarını yakından takip etme fırsatı bulduğum Halide Aytaç Acar çiftini tebrik ediyorum verilen rolü ancak bu kadar istekli ve içten oynayabilirdiniz. Genel olarak filmi de çok beğendim ama filmi güzel yapan verilen rolü en iyi şekilde yansıtan oyunculardır bunu da söylemeden geçemiyeceğim herkesin emeğine sağlık başarılı bir proje olmuş tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Bengü ağaran
Bengü ağaran

20 Eylül 2026 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzeldi bu devirde herkes bu hayatları yaşıyor hayat dersi veriyor sonu herkesi şaşırtıcaktır 來
Raziye Kabay
Raziye Kabay

20 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Abla muhteşemdi gerçek hayatın ayna gibi yansıması olmuş çok akıcı kusursuz çok samimi tek kelimeyle muhteşem di
Emiraydin2348
Emiraydin2348

24 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü yanı verdiğim paradan dolayı üzüntü duyuyorum Hint filmi gibiydi sonundada iyice kafam karıştı zaten film kötüydü bide üstüne sonda iyice kafamız karıştı gitmeyin paranıza yazık
DoğanS
DoğanS

20 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Konusu itibarıyle her kesime hitap eden,özellikle gençlerin en büyük bagımlılıgı sanal kumar ın gerçekte yasanan sürecimi konu alan ve sonu süpriz bir final ile biten anlamlı g0zel bir film olmuş . izleyenleri duygulandıracsk hatta ağlatacak bir film sizi bekliyor diyebilirim .
İlayda Sefa
İlayda Sefa

20 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi ben sonunu böyle tahmin etmiyordum hala etkisinden çıkamadım o kadar örnek bir film olmuşki gençlere kesinlikle izlenip ders çıkarılması gereken bir film tek anlamıyla bayılldım ve oyuncular harikaydı emeklerine sağlık
Umit Sonses
Umit Sonses

21 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Filmin ele aldığı konu oldukça güncel ve düşündürücü. Özellikle sanal kumarın yalnızca kişiyi değil, çevresindeki insanları da nasıl etkilediğini başarılı bir şekilde anlatıyor. Elif Pelteci’nin performansını da ayrıca beğendim. Sosyal medyadaki enerjisinin ve doğal ışığının beyaz perdeye de yansıdığını düşünüyorum. Zühre karakterinde samimi ve inandırıcı bir oyunculuk sergilemiş. Filmin finali de beklemediğim şekilde etkileyiciydi.