1995 yap1m1 cesur yürek tarihsel bir savas filmi ötesine geçmis harika bir drama ve kahramanlik öyküsü.Çok iyi özenle cekilmis zamanini asmis bir film bence.Üstelik müzikleri bir harika.Bir bas yapit niteliginde.Sinemada seyredebilmistim.Daha sonra yaklasik 15 defa daha seyrettim.HARIKA!(Her ne kadar ingilizler tarafindan en kotu film seçilsede:) )
filmi defalarca izledim ve her seferinde duygulanıyorm..zeten W.W'ın filmin sonunda ölen karısının hayalini görmesi ve herşeye rağmen Özgürlük diye haykırışını unutamıyrm!!sinema tarihine adını yazdrmayı sonuna kadar hakeden bir film..Mel Gibson'ın yönetmenliği ve oyunculuğuyla devleştiği film..çk az oyuncu Mel gibi gözleriyle duygularını insanlarn kalplerine ulaştırabilir..film boyunca onun hissettiği tüm acıyı,hırsı ve hayal kırıklığını siz dehissediyorsunuz!
bu film hakkında olumsuz yorum yapanlara şaşıyorum.Bir insan ben bu filmden etkilenmedim kötüydü diyebiliyorsa bence duygusuzun tekidir..dünyaya daha böyle bir film daha gelmedi...
benim en etkilendiyim müzik cesur yürek müziyidir gerçekten ne zaman dinlersem ağliyorum film de harikaydı ya bir insan okadarmı etkilenirmi ya oyuncu da iyidi yani kısacası.film süper di.müzik berbat denecek kadar muhteşem di.oyuncu da iyidi.yani kısacası.filmi izleyip te gürmek lazım ben kefilim:)
işte hayatımın en iyi filmi defalarca izledim ve bıkamıyorum. tabi ki kusursuz 10 uzerinden 10 verıyorum kendi tarzının ustunde bir tane film gosteremezsiniz.en cok merak ettıgım begenmeyenlerin neden begenmedigi cok merak ediyorum
süperrr! süperr! süperrr! başka bir şey denilmez, denilemez. böyle bir film bundan sonrda zor olur. konusu süper çekimler süper oyunculuk süper. bu film için not verilemez. 10 bunun için çook az gelir. thank mel gibson thank you very much.