Cesuryürek
4,8

ragingbull26
ragingbull26

7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bence dünyanın en iyi filmidir.. başka filmlerle kıyaslama yapmak büyük yanlıştır..
funnyman2010
funnyman2010

4 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film 10/10
mutlu1903
mutlu1903

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
En mükemmel filmlerden bir tanesi
delisirseri
delisirseri

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika bir filmdi ....
emrahbayar
emrahbayar

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
1995 yap1m1 cesur yürek tarihsel bir savas filmi ötesine geçmis harika bir drama ve kahramanlik öyküsü.Çok iyi özenle cekilmis zamanini asmis bir film bence.Üstelik müzikleri bir harika.Bir bas yapit niteliginde.Sinemada seyredebilmistim.Daha sonra yaklasik 15 defa daha seyrettim.HARIKA!(Her ne kadar ingilizler tarafindan en kotu film seçilsede:) )
svcn10
svcn10

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
filmi defalarca izledim ve her seferinde duygulanıyorm..zeten W.W'ın filmin sonunda ölen karısının hayalini görmesi ve herşeye rağmen Özgürlük diye haykırışını unutamıyrm!!sinema tarihine adını yazdrmayı sonuna kadar hakeden bir film..Mel Gibson'ın yönetmenliği ve oyunculuğuyla devleştiği film..çk az oyuncu Mel gibi gözleriyle duygularını insanlarn kalplerine ulaştırabilir..film boyunca onun hissettiği tüm acıyı,hırsı ve hayal kırıklığını siz dehissediyorsunuz!
sereal
sereal

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle ama kesinlikle izlenmeli...100/10011 kere izledim ama bi 11 kere daha izlerim....mel gibson un zirve filmidir...
Jan Jeschner
Jan Jeschner

2 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Gözlerimde tamamen abartılmış.
Çok sıkıcı ve çok fazla pathos ile aşırı yüklenmiş.
Benden Öneri yok.
elitememluke
elitememluke

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
defalarca izlesenizde izlemeye doyamıyorsunuz.harika bi film müzikleri de cok sağlam
erendiyebiri
erendiyebiri

13 Şubat 2023 tarihinde eklendi
spoiler:
Sonu hüzünlü ama sonunda gerçek özgürlüğe kavuşuyor karakterimiz tek kelime ile muhazzam bir film
sinefanatik
sinefanatik

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu film hakkında olumsuz yorum yapanlara şaşıyorum.Bir insan ben bu filmden etkilenmedim kötüydü diyebiliyorsa bence duygusuzun tekidir..dünyaya daha böyle bir film daha gelmedi...
isaoldes
isaoldes

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
benim en etkilendiyim müzik cesur yürek müziyidir gerçekten ne zaman dinlersem ağliyorum film de harikaydı ya bir insan okadarmı etkilenirmi ya oyuncu da iyidi yani kısacası.film süper di.müzik berbat denecek kadar muhteşem di.oyuncu da iyidi.yani kısacası.filmi izleyip te gürmek lazım ben kefilim:)
braveheartxxx83
braveheartxxx83

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
işte hayatımın en iyi filmi defalarca izledim ve bıkamıyorum. tabi ki kusursuz 10 uzerinden 10 verıyorum kendi tarzının ustunde bir tane film gosteremezsiniz.en cok merak ettıgım begenmeyenlerin neden begenmedigi cok merak ediyorum
hknylmz90
hknylmz90

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süperrr! süperr! süperrr! başka bir şey denilmez, denilemez. böyle bir film bundan sonrda zor olur. konusu süper çekimler süper oyunculuk süper. bu film için not verilemez. 10 bunun için çook az gelir. thank mel gibson thank you very much.
btmftn
btmftn

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yapılmış en güzel filmlerden biri... her konuda harika en iyi 5 olabilir...