evet 12 yıllık bir filme yorum yazmak biraz saçma gelebilir belki ama bence izlediğim en iyi filmdi. son haykırışında sinema salonunda yerimde oturbilmek için zor sabrettim şu an bile hatırlayınca tüylerim diken diken oldu. bir kahramanlık ve miliyetçilik destanı.
Bu film hakkında "kesinlikle en iyisi" demek bile az kalıyor bence.. içinde hertürlü duyguyu barındıran müthiş bir yapımdır.. izlemeyen herkese rahatlıkla önerebilirim..Kesinlikle mükemmel. Cesur yüreği izlemeden başka hiçbir filmi izlemeyin..
film o kadar güzelki sonunda kendimi ağlamamak için zor tuttm hele o sonunda karısının geldiği sahne içimin yağları eridi.bu filmin sonu çok anlamlıydı.en güzel tarih olaylarından biri bence...
bu filmi her izlediğimde etkisinde kalıyorum.üzerine film çekilmedi bence.çok etkileyici.bu filmi yapanlar duygularınıda vermiş.bir filme istediğiniz kadar para harcayın film ekibinin duyguları ile iş yapması şart.ne söylense boş bu film için.hatta izlemeyenler ne duruyor hemen izlesin.ama alt yazılı veya dublaj farketmez.bulun izleyin.filmin sonunda özgürlüğünüzün kıymetini anlayın.
Gerçekten Mel Gibson'u beğendiğim nadir filmlerinden biridir.Oyunculuğu performası mükemmel ötesiydi.Film aldığı oscarları tamamiyle hakediyor... Müziğine diyecek laf bulamıyorum harika bir çalışma...
ilk bu filmi sinemada izledim ve insanın inandıktan sonra neleri yapabileceğini fark ettim. gerçekten süper filmdi. halen içimden geldikçe takıp izlerim ve asla sıkılmam