Cesuryürek

enesanbar
enesanbar

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Ben zaten burda koptum.
"Herşeyimizi alabilirler ama özgürlüğümüzü asla."

Aynı sahnede önce ingilizler isteklerini saydı, sonra william. İzleyenler bilir komikti orası.
numan220
numan220

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film sizi o kadar çok etkiliyo ki bundan kurtulmak bikaç gününüzü alabilir..tek kelimeyle mükemmel..
cabbar-kazanova
cabbar-kazanova

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bir insan bu filmi izlemeden ölmemeli!!!
pazarbasi-17
pazarbasi-17

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
diyecek bi şey bulamıyorum bu film hakkında kelimeler yetmez mükemmelin kat kat ötesi...
ocanturk92
ocanturk92

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu Film Üzerine NE Söylenebilirki Muhteşem ...Mel Gibson Muhteşem Hala Severek Sıkılmadan İzliyorum !
yigityasa
yigityasa

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir başyağıt demek yanlış olmaz.
cosmogirl-fb
cosmogirl-fb

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bir savaş filmi daha ne kadar güzeL onanır ve yönetilebilir ki... teşşekürler meL gibson! TartısıLmazsın!
karabela-99
karabela-99

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mel gibson bu role cok yakısmış film uzun olmasına ragmen hiç sıkılmadım herkese tavsiye ederim...iyi seyirler
deathless-23
deathless-23

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film gerçekten hayatımda izlediim en seçkin,en muhteşem filmlerden biri...
erentos
erentos

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
muhteşem,mükemmel,harika...daha saymama gerek yok sanırım.izleyin,eminim ki pişman olmayacaksınız!!!
atakanozruh
atakanozruh

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kuşkusuz gelmiş geçmiş en iyi savaş filmlerinden biri. Tepeden tırnağa bir başyapıt. Hele filmin sonunda etkilenmemek mümkün değil. Herkesin izlemesi gereken müthiş bir yapım. Aldığı Oscar'ları sonuna kadar hak ediyor. 10/10
recoba644
recoba644

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin Müziği Çok Etkileyiciydi ya.Hele o Braveheart'ın İdam sahnesi ağlamamak için Kendimi Zor Tuttum.Tarihi filmler arasında birinciliği Gladyatörle paylaşıyor kesinlikle.
finallyfree89
finallyfree89

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yeşil yol,braveheart,titanic,.... bu filmler için ne denebilir ki tek hatasız ve izlediğim en naturel filmlerden biriydi oyunculuklarıyla,kadrajlarıyla konusuyla işlenişiyle insana işte film böyle çekilir dedirten kusursuz bir film
curly-sue
curly-sue

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film beni her izleyişimde aynı yerde koparır. onun bağırışı benim gözyaşlarım olur her defasında...
sanırım izlemeyen yoktur :) fazla bir söz istemez.
müthiş!!!
merve-isik
merve-isik

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bi film.Defalarca izledim.Yine sıkılmadan ilk kez izliyomuş gibi heyecanla izlerim ve sonunda yine gözlerim dolar.