Karga
4,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu şahane filmin, posteri hâlâ durur...
beck31
beck31

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
birçok filmin ilki gibi son derece güzel bir film. konusuyla, yaklaşımıyla ve karakterleriyle son derece ilginç, atmosferi harika olan ve defalarca seyredilmesi gereken, başyapıt kavramını herseyiyle benimseyen unutulmaz kült film.10/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
degısık senaryosuyla garıp bır fılm ama oyunculuk ıyı ama bıraz kopukluk var bazı yerlerde daha ıyı olabılırdı ama tavsıye ederımm 10/7.9
Chev
Chev

20 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Hafızalara kazınan sahnelerle dolu,atomosferiyle,müzikleriyle birlikte unutulmayacak bir yapım 'Karga'..
widmark-2
widmark-2

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bende küçükken izledim bu filmi brandon lee öldüğü için kötü bir lekesi var üstünede ama bu bir başyapıt
alba42
alba42

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Derler ki, biri birgün öldüğünde karga onun ruhunu ölüler ülkesine taşır. bazen ama bazen karga sırtında taşıdığı yükten kurtulmak için o ruhu geri getirebilir, yanlış şeyleri doğru kılabilmek için. onun gücü sevgiden gelir. destanı ile akıllarda yer etmiş, satanik öğeler serpiştirilmiş, sadece şarkılarını dinlemek için bile tekrar tekrar izlenebilecek kült filmlerden biri.
cigdemm
cigdemm

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemiş olanlar gibi şanslıyım ama dvdsine sahip olanlar kadar şanslı değilim maalesef. Deli gibi arıyorum dvdsini ama yok. 10 yıldan fazla olmuştur izleyeli. Ama üzerine daha iyisini izlemedim. Artık şunu anladım ki izlediğim her filmler benim 2.im olabilmek için yarışıyor. Şampiyonum belli çünkü.
dracula-mina
dracula-mina

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Müthiş bir film! Brandon Lee'nin böyle saçma bir nedenden ölmesi çok yazık oldu, keşke devamında da oynayabilseydi...
The Crow hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biridir. Tek kelimeyle M U H T E Ş E M!!! 10/10
tmnt92
tmnt92

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film,inanılmaz havası ve sizi anında içine alışıyla,bilinen tüm çizgi roman uyarlamalarından güzel.Söyleyecek söz bulamıyorum...10/10
onurdolanbay
onurdolanbay

27 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
olay alex proyas olunca değişiyor.o gizemli dünyanın karanlığını sunuyor bizlere ama bu film alex proyasın en iyi filmi değil çünkü karanlık dünyaya bir bakış açısı gibi.bence en iyi filmi :
DARK CİTY
kanserkis
kanserkis

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ya bu müthiş bir filmdi.. Afişi de duvarımda.. Mükemmel..Bu kadar trajik bir ölüm olabilir mi? Brandon Lee nin efsaneleştiği film..
Ufuk Tekin
Ufuk Tekin

1 Mart 2014 tarihinde eklendi
Underground film dendi mi akla ilk gelenlerden biridir. Müthiş bir atmosfer. Verilmek istenen duygu çok net aktarılmış. Çok başarılı oyunculuklar. Kesinlikle seyredilmeli.
aynurhamamci
aynurhamamci

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Sıradışı bir intikam filmi.Aşk nelere kadir bu filmde görüyoruz.
brick84
brick84

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
seyrettigim en güzel ÇR uyarlaması. müzik ve atmosfer çok ii. brandon lee apayrı zaten. crow beklenilmiycek kadar duygusal. ama hala dvdsi çıkmadı. dvxle idare ediyoz.
sinema-2
sinema-2

5 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bende diyodum bu kargaları neden bu kadar çok seviyorum diye.bu yüzdenmiş.filmi izleyince anladım.
baştacı olası film.