the crow 'ölümsüz aşk'filmi sayesinde aşka olan tutkum,intikam duygum daha da gelişti ve en önemlisi hırs.Eric Draven karakterinin etkisi büyüktür bende ve keşke Brondon LEE yaşasaydı ve bize mükemmel oyunculuğunu birkez defa gösterseydi ..gerçek aşk ölümsüzdür
filmin ana karakteri hem soğuk kanlı bir katil hem de dünyanın en iyi kalpli zombisidir. filmin müziklerine dikkat çekmek isterim. bence yapımdan daha kalitelilerdi.
Bir arkadaşım sayesinde orjinal dvd'sinden izleme fırsatı bulduğum, kesinlikle kült bir film. Brandon Lee' nin oyunuculuğu muhteşem gerçekten, ruhunu vererek oynamış ama maalesef çekimler sırasında hata yüzünden hayatını kaybetmiştir. Bu filmin gotik atmosferi, müzikleri gerçekten müthiş. Sonrasında çekilen karga filmleri hiç sarmadı beni. İlki her zaman en iyisidir. Filmi bulabilirseniz mutlaka izleyin.
film karanlıklar içinde geçio gotik tarzda bi film olarakta ele alınılabilir ve en önemli özelliği bu filmin başrolde brandon lee olması sırf onn için izlenir 10/8