free-soul-2
19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
''eğer sevdiğimiz insanlar bizden çalınırsa, onları uzun yaşatmanın yolu; onları sevmektan asla vazgeçmemektir... binalar yanar insanlar ölür ama gerçek aşk ölümsüzdür.'' sözleri ile sonlanan o yıllarda yapılmış en iyi aşkı anlatan bireysel intikam filmlerindendir.
Müthiş bir film! Brandon Lee'nin böyle saçma bir nedenden ölmesi çok yazık oldu, keşke devamında da oynayabilseydi... The Crow hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biridir. Tek kelimeyle M U H T E Ş E M!!! 10/10
En sevdiğim kurgulardan birisi olan Kargaya gerçekten hasta bir sevgi duyuyorum ve Brandon Lee vefat ettiği için film çekilme esnasında, filme daha büyük bir önem verdiğini düşünüyorum. 10/10
seyrettigim en güzel ÇR uyarlaması. müzik ve atmosfer çok ii. brandon lee apayrı zaten. crow beklenilmiycek kadar duygusal. ama hala dvdsi çıkmadı. dvxle idare ediyoz.
Bu filmi izlemiş olanlar gibi şanslıyım ama dvdsine sahip olanlar kadar şanslı değilim maalesef. Deli gibi arıyorum dvdsini ama yok. 10 yıldan fazla olmuştur izleyeli. Ama üzerine daha iyisini izlemedim. Artık şunu anladım ki izlediğim her filmler benim 2.im olabilmek için yarışıyor. Şampiyonum belli çünkü.
the crow inanılmaz bir film bir aşk hikayesi ama acılarla dolu amerikanın arka sokaklarını çok iyi yansıtıyor ve çok iyi göndermeler yapıyor devam filmini izlemek isteyenlere benden tavsiye sakın izlemeyin hepsi birbirinden berbat en iyisi ilk filmi ayrıca üzücü bir haber ilk film branden lee nin son filmi çünkü o filmde vurularak ölüyor yani gerçekten ölüyor izlemek isteyenlere tavsiyem olur kaçırmayın
Underground film dendi mi akla ilk gelenlerden biridir. Müthiş bir atmosfer. Verilmek istenen duygu çok net aktarılmış. Çok başarılı oyunculuklar. Kesinlikle seyredilmeli.
Karanlığın gizemi.Alex Proyas karanlıktan çıkamıyor.Ve bence iyide oluyor.Tabi B.LEE'NİN ölümünün bu filmin çekimlerinde olması filmi daha bir karanlık hale sokuyor.Herkesin dikkatini çekmeyen bireysel bir kahraman.Bence mükemmel
Yapıldığı zamana göre iyi bir filmdir o kesin ama yaşadığımız zamana göre bu eski kült film izleyiciyi tatmin etmeyebilir. Zamanı yılını herşeyi bir kenara koyup baktığımızda Brandon Lee'nin müthiş oyunculuğuna diyecek yok. Geleceği olan bir oyuncuydu ölmesi yazık oldu. Oyunculuklar iyi film biraz fantastik şekilde verilmek istenen mesajıda veriyo müzikler atmosfer felan çok başarılı ama dediğim gibi 2012 yılında bu filmi izleyen birini açmayabilir. Ben sinemacı gözüyle filmin her yanını önüme getirerek bakıyorum; film vermek istediği mesaj, oyunculuk, karakterler bakımından izlenebilir iyi bir film... CY