dönemimiz nedeniyle televizyonda izleme fırsatı bulduğumuz eğlenceli,sürükleyici,kaliteli ve işinden zevk alan oyuncularıyla,rahatça izlenebilen bir vahşi batı filmi.
Temposu hiç düşmeyen, süprizlerle dolu, sevimli, heyecanlı ve neşeli bir vahşi batı hikayesi. İnsan bazen Jodie Foster'dan gözünü alamıyor; isteyince nasıl da çekici olabiliyor. Mel Gibson da çok başarılı, tabi eski tüfek James Garner'ı da unutmamak lazım.
ne al pacinosu ya :D al pacino filan yok izlemeyenleri yanlış bilgilendirme.film mükemmel,jodie şahane,mel gibson dört dörtlük,senaryo süper daha ne diyim artık
çok eğlenceli bi film...mel gibson a bu komedi tarzı yakışmış.jodie foster ın performansı kuzuların sessizliği filmine bakarak çok çok daha iiydi.kostümler,mekan çok güzeldi...sonuç olarak keyifle we hep bi tebessümle izleyeceğiniz bi film...
eğlence sinemasının doruk noktalarından biri.özellikle başroldeki 3 oyuncunun birbirlerine attıkları kazıklar ve sürekli ağzı açık bırakan sürprizlerle oldukça keyifli bi film.
Yıllardır izlemedim. Ama bende bıraktığı tadı unutmak mümkün değil. Yıllar evvel televizyonlarda defalarca oynamıştı. Daha sonra televizyon yapımcıları nedense bu filmi unuttular. Müthiş derecede keyifli bir film. Mel Gibson ve Jodie Foster çok iyi bir ikili olmuşlardı.
ya arkadaşlar kesinlikle bu film bazı oyunculara ve yönetmenlere ders olmalı..bi kere filmi o kadar komik ama bi o kadarda heyecan verici yapmışlarki insan hem gülüyo kahkaha atıyo ardından ciddileşiyo:)) harika bi film oyuncuları ile yönetmeni ile 4/4 bi film.