Maverick
4,4

jamesbond-2
jamesbond-2

18 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Kimseye güvenmemek gerektiğini bir kez daha öğrenmemi sağladı,aksiyon,komedi,eğlenceli hepsi Maverick de var,hala izlemeyen varsa kaçırmasın
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
dönemimiz nedeniyle televizyonda izleme fırsatı bulduğumuz eğlenceli,sürükleyici,kaliteli ve işinden zevk alan oyuncularıyla,rahatça izlenebilen bir vahşi batı filmi.
Engin Yüksel

Eğlenceli bir film. Mel iyi ki varsın.9/10
ozanhamdi
ozanhamdi

4 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Temposu hiç düşmeyen, süprizlerle dolu, sevimli, heyecanlı ve neşeli bir vahşi batı hikayesi. İnsan bazen Jodie Foster'dan gözünü alamıyor; isteyince nasıl da çekici olabiliyor. Mel Gibson da çok başarılı, tabi eski tüfek James Garner'ı da unutmamak lazım.
gordeslideniro
gordeslideniro

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Boş vakitleri değerlendirmek için süper bir tercih. Eğlence garantisi var...
t-26
t-26

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ne al pacinosu ya :D al pacino filan yok izlemeyenleri yanlış bilgilendirme.film mükemmel,jodie şahane,mel gibson dört dörtlük,senaryo süper daha ne diyim artık
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir film yaa. Oyuncular cuk oturmuşlar. Çoookk beğendim.
dolunay946
dolunay946

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bi film...mel gibson a bu komedi tarzı yakışmış.jodie foster ın performansı kuzuların sessizliği filmine bakarak çok çok daha iiydi.kostümler,mekan çok güzeldi...sonuç olarak keyifle we hep bi tebessümle izleyeceğiniz bi film...
banadolu
banadolu

6 Nisan 2003 tarihinde eklendi
eğlence sinemasının doruk noktalarından biri.özellikle başroldeki 3 oyuncunun birbirlerine attıkları kazıklar ve sürekli ağzı açık bırakan sürprizlerle oldukça keyifli bi film.
Demirtas
Demirtas

14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Yıllardır izlemedim. Ama bende bıraktığı tadı unutmak mümkün değil. Yıllar evvel televizyonlarda defalarca oynamıştı. Daha sonra televizyon yapımcıları nedense bu filmi unuttular. Müthiş derecede keyifli bir film. Mel Gibson ve Jodie Foster çok iyi bir ikili olmuşlardı.
cream-2
cream-2

29 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Neşe saçmak için... :)
oguz0142
oguz0142

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
boombbaaa bi mel gibson bomba bir film
dawson-creek7
dawson-creek7

16 Ekim 2003 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar kesinlikle bu film bazı oyunculara ve yönetmenlere ders olmalı..bi kere filmi o kadar komik ama bi o kadarda heyecan verici yapmışlarki insan hem gülüyo kahkaha atıyo ardından ciddileşiyo:)) harika bi film oyuncuları ile yönetmeni ile 4/4 bi film.