Con Air
4,2

kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bozuk saat bile günde iki kez dogruyu gösterir misali Tom Raideri çeken bir yönetmenin 90'larin en iyi aksiyonlarindan birini çekmesi nerdeyse mucize, küçük bir sistem elestirisiyle basladigimiz film, evine güzel karisina ve hiç görmedigi kizina kavusmak için içi mahkumlarla dolu bir uçaga binen kader mahkumu eski bir askerin yildizlar toplulugu bir oyuncu kadrosuyla taçlanan bol aksiyonlu bol testestoronlu mücadelesini anlatiyor.Tabiki birçok kliseyi ve abartiyida kullanmayi eksik etmiyor, o gün için bunlar kabul edilebilir düzeydeydi ama geçen 14 senede filmin biraz eskidigini hatta zayifladiginida kabul etmek gerekiyor.
suadiyekartali
suadiyekartali

21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
tvde defalarca izlediğim ve hiç sıkılmadığım bir aksiyondur...
10/8
carpediem
carpediem

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş senaryosuylada beğeni alan bir film. sonuna kadar izleyicisine heyacan katan güzel bir film olmuş tebrik etmek lazım
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Macera filmleri içinde örnek gösterilecek yapıtlardan biri olmuş diyebilirim.Bir askerin hiçbir zaman devletin tarafından şaşmayacağını anlatan bir eser.Özellikle şu günlerde bence çok fazla askerin üzerine geliniyor.Bu ülkeyi ayakta tutan politikacı değil askerdir.Türk halkı askerlerine hele ki şu dönemde daha fazlasıyla sahip çıkmalı ve Türk askerini kurda çakala yem etmemeli.Ben bu filme 10 üzerinden 8 verdim.
selmayurdasavas
selmayurdasavas

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Eğer bir filmden aradığınız aksiyon ve heycansa doğru yerdesınız.Film asla durağanlaşmıyor devamlı "acaba şimdi ne olacak" diyorsunuz.Poe nun yaptığı kurtulma manevraları cok zekıceydı(mahkumun ceketıne kayıt cıhazını yerlestırmek, asağı attığı mahkumun T-shirtune yazı yazmak-.John Malkovıch izlemek de ayrıca buyuk keyıftı.
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken müthiş bir aksiyon10/9
murtyyyyy
murtyyyyy

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
aksiyonun tadına varabildiğiniz ve hiçbirdakikasında skılmadığınız eğlenceli bir film.Cage bi yana john cussack muhteşem bi oyuncu =)
karizmatik062915
karizmatik062915

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
girişi ve çıkışıyla gayet iyi bi film hiç sıkılmadan izledim şiddetle tavsiye ediyorum
leventkara81
leventkara81

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Benim en favori filmlerimdendir...Aksiyon seviyorsanız..Con Air i tek geçerim..oyuncu kadrosu yanında filmin soundtrackleri de mükemmel..herkese iyi seyirler..
painkiller91
painkiller91

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
iki kişiye güveniyorum bri ben digeri sen ise sen değilsin repliğinin gectiği film onun dışında kötü bir aksiyon filmi değil iyi denilebilir
lovejunkie
lovejunkie

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel bi aksiyon filimi.eski ama güzel.8
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
özellikle küçükken bu tür filmleri oldukça severdim,o yüzden ilk izlediğimde beğenmiştim.ancak şimdi bile izlenebilir bi macera diye düşünüyorum.ara sıra tv de gösteriyolar onlardan birini yakalayıp izlerseniz pişman olmazsınız
frknylmz92
frknylmz92

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yorumlardan belli olduu gibi heyecan veren bir film ama puanı biraz düsük bence
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süper bir action filmi kaçırmayın
herseyeragmen42
herseyeragmen42