Mükemmel bir film.Komedi,duyfusallık,macera ne ararsanız bu filmde var.Tüm bunların yanı sıra Tom Hanks'in inanılmaz oyunculuğu var.unutulmazlar arasına girebilecek bir film. İzlediğim en iyi filmler arasında ilk sıralarda yer alıyor.Bu filmi beğenmeyen varsa sinemadan anlamıyor demektir.
Robert Zemeckis'in bütün filmlerini çok seviyorum bu film de onlardan biri müthiş bir film tom hanks'in oyunculuğu harika senaryo da harika başka ne diyebilirim ki.
ya arkadaslar ben bu fılmı yorumlara bakarak aldım.siz film izlemeyımı bılmıyosunuz yoksa laf olsun dıye mı ızlıyosunuz.bu film bence cok kötü.bosuna izlemeyin.türk filmleri buna 1000 basar.rezil bir film.anlamsız.imkanı olmayan bir konu.
hayatım boyunca izlediğim en güzel 2 filmden biri. eğer kendinize bir arşiv yapmak istiyorsanız bu filmle başlayın derim. Tam bir hayat felsefesi. söyleyecek söz bulamıyorum. sanırım şu söz filmi özetliyor .bu film kaderin tanımı .(10/10)
Forrest Gump, zekaca diğer insanlardan daha geri olan ama kendi içinde yetenekli ve topluma kazandırılması gereken bir adamın hikayesini anlatıyor. 75 İQ olan Gump, kendi sınırlarını aşacak, birçok işte başarılı olacak, başarı merdivenlerini teker teker tırmanacak, ailesi ve yakınlarını gururlandıracak işlere imza atacaktır. Herkesin izlemesi ve izlettirmesi gereken bir film oldukça güzel mesajlar içeriyor. Özellikle Gump'ın annesin şu sözü çok hoşuma gitti: '' Kimsenin sana tuhaf gözle bakmasına izin verme Forrest, tanrı herkesin aynı olmasını istese hepimizin bacaklarına demirler takardı. Filmde yer yer güldüm yer yer duygulandım.
Çok hoş bir film.Bence en iyi Tom hanks filmi bu.’Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve ’Yeşil Yol’dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.İzlenmesi gerken bir film.İzlerken hoş vakit geçiriyorsunuz.