Forrest Gump
4,7

posexive
posexive

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gercekten esser kendını bellı edıyor mukkemmmel hasırlanmıs bı yapıt tom hanks zaten bnm favorım
hokkabaz
hokkabaz

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
müthişş bir filmm ya kesinlikle izleyinn sonra gelip yorum yapacaksınız mükemmel diye:)))
medjai78
medjai78

22 Mart 2004 tarihinde eklendi
beni sinemaya BAğlıYan Fİlm Bu Abi..Bence KaçırılMamaSı GEreken Bİr Fİlm
forrestgump333
forrestgump333

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film anlatılmaz yaşanır.süper dehşet inanılmaz güzel desemde az kalır.kesinlikle ama kesinlikle izleyin
musti5382
musti5382

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.Komedi,duyfusallık,macera ne ararsanız bu filmde var.Tüm bunların yanı sıra Tom Hanks'in inanılmaz oyunculuğu var.unutulmazlar arasına girebilecek bir film. İzlediğim en iyi filmler arasında ilk sıralarda yer alıyor.Bu filmi beğenmeyen varsa sinemadan anlamıyor demektir.
deth-sentence
deth-sentence

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Robert Zemeckis'in bütün filmlerini çok seviyorum bu film de onlardan biri müthiş bir film tom hanks'in oyunculuğu harika senaryo da harika başka ne diyebilirim ki.
fudomikuta
fudomikuta

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaslar ben bu fılmı yorumlara bakarak aldım.siz film izlemeyımı bılmıyosunuz yoksa laf olsun dıye mı ızlıyosunuz.bu film bence cok kötü.bosuna izlemeyin.türk filmleri buna 1000 basar.rezil bir film.anlamsız.imkanı olmayan bir konu.
white-black1988
white-black1988

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
koş forrest koş diye insanı gaza getiren ve o gazla bi dünya iş yaptıran ve sonunda teşekkürü hakeden bir film.
apollonxt
apollonxt

24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izlediğim en güzel 2 filmden biri. eğer kendinize bir arşiv yapmak istiyorsanız bu filmle başlayın derim.
Tam bir hayat felsefesi. söyleyecek söz bulamıyorum. sanırım şu söz filmi özetliyor .bu film kaderin tanımı .(10/10)
res-yas
res-yas

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu tür filmler zor yapılıyor bence. harika bir film olmuş.. O "Apple" sahnesine çok güldüm :)meyve fabrikası :)
zdguldiken
zdguldiken

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tom Hanks disinda bu rolün sorumluluguna alacak baska bir aktör tanımıyorum...O fazla farkli
Eleştirilerimiçinhesap
Eleştirilerimiçinhesap

28 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Forrest Gump, zekaca diğer insanlardan daha geri olan ama kendi içinde yetenekli ve topluma kazandırılması gereken bir adamın hikayesini anlatıyor. 75 İQ olan Gump, kendi sınırlarını aşacak, birçok işte başarılı olacak, başarı merdivenlerini teker teker tırmanacak, ailesi ve yakınlarını gururlandıracak işlere imza atacaktır. Herkesin izlemesi ve izlettirmesi gereken bir film oldukça güzel mesajlar içeriyor. Özellikle Gump'ın annesin şu sözü çok hoşuma gitti: '' Kimsenin sana tuhaf gözle bakmasına izin verme Forrest, tanrı herkesin aynı olmasını istese hepimizin bacaklarına demirler takardı. Filmde yer yer güldüm yer yer duygulandım.
sheva-1905
sheva-1905

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok hoş duygusal tatlı yer yer komik bir film gercekten oyunculuklar müthiş sergilenmişşş 10/10
zamazingo44
zamazingo44

18 Mart 2004 tarihinde eklendi
Çok hoş bir film.Bence en iyi Tom hanks filmi bu.’Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve ’Yeşil Yol’dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.İzlenmesi gerken bir film.İzlerken hoş vakit geçiriyorsunuz.
progaia
progaia