Forrest Gump
4,7

devil-must-cry
devil-must-cry

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok dramatik ve birazda traji komik bir film.
nfsturk
nfsturk

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Buradaki yorumları okuyarak filmi büyük bir heyecanla aldım izledim.. Fakat burada abartıldığı kadar güzel bir film olmadığı kanatine vardım. Sadece insanın ne olursa olsun iyi niyetle nelerin üstesinden gelebileceği anlatılmaya çalışılmış.
Birde aşk hikayesi tam bir fiyasko bence. Bu Forrest Gump da hiç mide yokmu anlamadım. Birde bazı arkadaşlar gerçek hayatın bu filme aynen yansıtıldığından bahsetmiş :) böyle bir hayat olabilirmi?
erhd8
erhd8

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya bu kadar yorumu okuyupta öyle izledim ama pişman oldum esaretin bedeli ile aynı puanda kalmayı bence hak etmiyor :( ben cok sıkıldım filmi izlerken kendimden şüphe etmeme neden oldu film bu kadar cok kişi sevmiş ben sevemedim :(:(:
a-m-e-l-i-e-2
a-m-e-l-i-e-2

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Harika...İzlediğim en güzel filmlerden biri Tom Hanks in oyunculuğu da muhteşem bu filme insan nasıl rezil diyebilir anlayamıyorum.Mutlaka izleyin derim.
berkayakay82
berkayakay82

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
harika bir film.bir numaram
Alpay G.
Alpay G.

8 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
94 yapımı olmasına rağmen hiç sıkmadan 50 kere izlenebilicek bir film. Eminim ki filmi izleyenlerin ve ixliyeceklerin hayatını etkileyecektir. Ölmeden önce kesinlikle izlemenizi öneririm. Film içinde bulunan bazı repliker hayatı özetliyor. Forrest'ın Jenny'e "aptal olabilirim ama aşk nedir bilirim" demesi içime dokundu. Imbd de 14, sırada yer alıyor bence ilk 10 a girmesi gerek. Dünyanın ilerde de unutmayacağı bir kaç filmden biri..
Sevgi Gökçe Uyar
Sevgi Gökçe Uyar

5 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Birde izleyebilsem bir türlü açılamadı nefsi nedir acaba bilen var mı lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Nayd
Nayd

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi izlerken hayatımızın ne kadar fazla düşünülmüş olduğunu fark ettim. Her zaman bir şeylerin anlamını bulmaya çalışıyoruz ancak hayatımız bir yerlerde geride kalıyor.
Bu film bana konsantrasyonun ve olumlu tutumun önemini gösterdi. İyi bir yaşam için süper zeki olmanıza gerek yok, sadece sahip olduklarınızın değerini bilmelisiniz.
Omer Koc
Omer Koc

6 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
O kadar film izledim bu kadar sıkıci film gormedim begenenler hangi kafada merak ediyorum. Senarist bayagi eglnmis filmde kafasina estgi gibi yazmis
chelsea88
chelsea88

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bir film zaten en sevdiğim tom hanks en hayran olduğum oyuncu müzikleri de bir hoş aldığı bütün ödülleri hak etmiştir. 10/100000000000
hakanemektar
hakanemektar

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izledikten sonra imkansız diye bişey olmadığını anlıyorsunuz. tesadüfende olsa azmin zaferi ve kararlılığın sunumu. 10/10
aqtaysn
aqtaysn

4 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Ölümde hayatın bir parçası. run Forrest run. Sadece izleyin üzerine yorum dahi yapmaya hakkımızın olmadıgı bir Tom Hanks oyunculuğuyla birlikte mütiş bir film
Kaan K.
Kaan K.

21 Mart 2015 tarihinde eklendi
tamamiyle bir baş yapıt gerçekten enfes bir filmdir savaş aşk macera dramın harmanlanarak altın tepside önümüze servis edilişidir film bu ana unsurların dışıda ise hayatın gayet basit olduğu aslında çabalarımızın meyve vermeyişinden yakındığımız zamanlarda umursamamamız gerektiğini herşeyin şanstan ibaret olduğu nu saf ve temizliğinde mutlaka galip geleceği mesajını veren bir film olarak gördüm kendinize bir iyilik yapın ve bu filmi kaçırmayın
Steverslar
Steverslar

28 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Bir romanı izliyor gibiydim olaylar öylece aktı çok güzeldi sıkılmadan seyrettiriyor tabii tom hanks in oyunculugunu da es gecmemek gerek bir bu bir de yesil yol da izledim harika gercekten
Ceren Genç
Ceren Genç

13 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten hem sevindiren hemde hüzünlendiren bir eser. İçinde çok fazla mesaj içeriyordu. Hayat tam bitti her şey yerle bir oldu derken tekrar bir umudun peşinden koşan bir Forrest vardı. İzlemeyen varsa gitsin izlesin muhteşem bir yapıt. Yalnız başları bana biraz uzun gelmişti ama yine de izlemenizi tavsiye ederim çok çok güzeldi...