Berat F.
3 Mart 2018 tarihinde eklendi
Film kendini izletiyor gerçekten tom hanksin ustalık eseri ve yeşil yoldan daha iyi olduğunu role yakıştığını söylemeliyim izlemelisiniz olaylar çok bağlantılı
Bu filmi tarif edemem belki ama çok çok güzel bir film Tom Hanks büyülüyor film çok anlamlı sözleri hala aklımda iyi niyet ve daha birçok duygu bu filmde mevcut film durgun gibi gözüküyor ama mükemmel bir film hayata bakışım bu filmden sonra değişti tavsiye ediyorum pişman olmassınız izlemesseniz çok şey kaybedersiniz...
O kadar hoş,o kadar sıcak,o kadar insancıl bir film ki.Tarihi olay ve şahıslardan hareketle bir dönemin nostaljik resmi geçidi sanki.Tom Hanks filmde extrem performans sergilemiş.Tekrar tekrar izle mantığı oluşturan ve bağımlılık yaratan bir film,benden uyarması...10/10
bir film bu kadar mı güzel olur bu kadar mı gerçek hayattan kopmuş önümüze konulmuş olur....kaçırmayın hayata anlam yüklemek istiyorsanız izleyin derim..
Beğenmeğenler ya sonuna kadar izlememiş ya da geyik ortamında geyik yaparak izlemiştir. Hala da beğenmeyen varsa hakikaten ya kendinden ya da insanlığından şüphe edebilir.
Zaman geçer böyle bir film bir daha gelmez.Her karesinden alınacak ayrı bir tad insana huzur veriyor.Gerek göz yaşı gerek samimiyet her şeyi tadabilmek mümkün.Oyunculuk belki de rastalanamayacak kadar iyiydi ve müzikler...Yerine harfiyle oturmuştu.Tek kelimeyle mükemmel.Bu arada küçük oğlu Forest Haley Joel Osment.Küçüklüğünden belliymiş nasıl bir oyuncu olacağı :)
Böyle güzel bir filmi neden daha önce izleyemedim diye kendime kızdım..Hakikaten sürükleyici bir üslubunun yanısıra;zaman zamanda insanı duygulandırıyor..İzlemelisiniz derim..