Forrest Gump
4,7

sonofosiris
sonofosiris

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
en iyiler listemin 1 numarası...Tom Hanks e bir kez daha şakpa çıkartıyorum...(Erkek adamı yürekten yakalayan bir film...)
bozoko007
bozoko007

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmde beni en çok güldürenTeğmen taylor - bu benim nişanlımForrest Gump - bu de benim jenny im XD Filmi izlemeyen hayatnın hatasını yapar xD 10/9.999
Seza
Seza

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Harika bir film 10 üzerinden 10 puanı sonuna kadar hakediyor.
selmayurdasavas
selmayurdasavas

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bütün filmi yüzünüzde bir tebessümle izliyorsunuz.Tom Hanks in masum ifadesi de başrole cuk oturmuş:)
dunyaek
dunyaek

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en iyi filmi!!
En kısa zamanda bulun. Bu masum ama pek akıllı olmayan adamı Tom Hanksin mükemmel performansıyla izleyin ve 6 oscarı nasıl bileğinin hakkı ile aldığını görün.
rocky-gurcell
rocky-gurcell

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kos forrest kos

vietnamın en güzel yanı sürekli gidilecek bir yerler olmasıydı

popomdan vurulmanın en güzel yanı dondurmaydı

aptallık yapanlar aptallıktır...

süper replikler süper film yazarak kelime haznmi zorlamak anlamsız sadece film severim deiypte bu filmi izlemeyenler bosa konusur 10/10
cagdaspulluk
cagdaspulluk

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bir filmdi fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum 10/10
e-s-m-u-r-d-e-e
e-s-m-u-r-d-e-e

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
her film bir yana forrest bir yana...hayatta izlediğim en güzel filmdir forrest gump...bi daha böyle bi film yapamazlar...10/10
figengs
figengs

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
insan bi filmi neden beğenmez,sıkılıdığı,filmden zevk almadığı için dğlmi..bak sende altıncı histe skldğnı sölemişsn bana göre de o çok süper bi filmdi..yorumunda kendn çelişmişsn ztn,sende öle bi filme skıcı diyemezsn ozmn..ayrıca kmin dikkatini çekmeye çalışimki ben sadece yorumumu yazdım ama sen yorumlarını dikkat çekmek için yazıyosun sanırım:)
afhmer
afhmer

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi 3 filmden biri. Çok iyi bir dram,komedi ve macera üçlemesi. Tek söyleyeceğim, izlemediyseniz kesinlikle kaçırmayın.
yalnizreis86
yalnizreis86

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel...
happyface
happyface

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar çekilen filmler içinde ayrı bir yere sahip olan, etkileyici, yürek burkan, çok ama çok değerli bir film...izlemeyenler çok şey kaçırmış olacak, bu filmden mahrum kalmak hiç akıl karı değil.kolay kolay unutulmayacak bir başyapıt.
mustafarenkci
mustafarenkci

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
müthiş bi film. gerçekten tom hanksin yaptıgı tüm filmler izlenir. 10/10 az kalır bu filme
magic-arrow
magic-arrow

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
7 puanı uygun gören arkadaşı kınıyorum filmden anlamayan biri bile bu filme en az 9 verir uyumuş galiba filmde :)
xmalkomx
xmalkomx

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film tom hanks zaten öttürmüş oyunculuğunu..
film zaten bir baş yapıt
söylenecek pek birşey yok
mükemmel..