darklovedmt
14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filme ne desek az kalır çok harika bi film herşyiyle tom hanks herzamnki gibi harikalar yaratmış tam anlamıyla akıllardan çıkmayacak bir baş yapıt...10/10
kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle kesinlikle ve kesinlike harikaa bir film. yaşanan olaylar herşey harika herkesin izlemesini tavsiye ederim... aldığı oscar ödülleri az bile muhteşem bir eser.
Ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken filmler listesinin ilk 5'ine alırım ben bu filmi. ''Herşeyiyle iyi bir film''in tanımını yapmam gerekse, düşünmeden 'Forrest Gump' derim. Gerçekten bir şaheser; izlediğim ve sanırım izleyebileceğim en içten film bu. Tekrar tekrar izlenecek ve hatta izlenmesi gereken bir başyapıt! 10/10
izlemeyenlerin hiç vakit kaybetmeden filmi alıp izlemesini tavsiye ediyorum.çok güzel bir film ve mükemmel bir oyunculuk ki bu oyunculuk oscar ile ödüllendirildi ve oscar tarihinde ilk defa bir aktöre üst üste oscar verildi tom hanks 2 yıl üst üste oscar almış tek aktör olma özelliğini bu film ile kazandı,senoryo da bilindiği gibi uyarlama ve gerçekten iyi olmuş
izlediğim en iyi filmler arasında bir top 10 yapmam gerekirse, kesinlikle ilk sıralari alacak, hem duygusal, hem komik, hem trajik, tom hanks’in olağanüstü performansıyla yemiş bitirmiş film.
aslında film hakkında söylenecek çok şey yok.çünkü tek kelime ile harikaydı...dünyada bu filmi izlememiş kimseler kalmamalı...şiddetle tavsiye ederim..
gerçek olamıycak kadar umut verici bir film... o kadar harika ki o adam yavaş algılama seviyesiyle bunları yapabiliyosa ben neler yapabilirim demekten alamıyor insan kendini... gerçekten çok hoş... zaten bilmin kilit repliği filmi açıklamaya yetiyor: "Tanrının bize sunduklarıyla elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız"
imkansızlık kavramını bahanelerım dısına cıkaran bı fılm ınsan ısterse herseyı yapabılır dedirten bi film tom hanks oyunculugunun ne kadar mukemmel oldugunu bı kez daha kanıtlayan bı fılm eger bırını cok seversen ve yeterınce beklersen senın olucagını anlamamaı saglayan bı fılm sonuna dogru hıckırıklara bogulmama neden olan bı fılm kesınlıkle ve kesınlıkle mukemmel bı fılm
Yaşamın inceliklerini,küçük şeylerden mutlu olmayı Forrest'tan öğrenin.O muhteşem bir karakter,süper,süper.Bu film hayatımda izlediğim en müthiş filmlerden biri.Bu film..........anlatmaya kelime yetmez.Tom Hanks bir numarasın.
fonda amerikan tarihi ile bir gerizekalının yaşamı onun o saf kalbiyle dünyaya bakışı sayesindeki başarıları we sawaşa karşı duruşuyla mükemmel bir film olma özelliğini göstermektedir!!!!!tabi tüm bunlara tom hanks'in o muhteşem oyunculuğu da katılınca harikulade tadından yenmez bir film ortaya çıkıyor!!!!!!forrest'ın jenny'le olan ilişkisini köfteyle patates ilişkisine benzetmesi de filmin önemli notlarından biridir kanımca!!!herkesin mutlaka bir kere izlemesi gerektiğini düşündüdüğüm bir filmdir!!!!şiddetle tawsiye ediyorum:=)