arkadaşlar bu filmin seneryosu tek kelimeyle kusursuz ve muhteşem.amerika tarihiyle dalga geçtiği en az bnm sayabildiğim 5-6 sahne vardı.sadace bunları bilenlerin anlayabileceği ve harika hazırlanm ış espriler ve eleştiriler vardı.öyleki forest olmasa amerika bu durumda olamazdı:D film tekrar tekrar izlenmesi gerekn bir film 10/10
ya arkadaslar ben bu fılmı yorumlara bakarak aldım.siz film izlemeyımı bılmıyosunuz yoksa laf olsun dıye mı ızlıyosunuz.bu film bence cok kötü.bosuna izlemeyin.türk filmleri buna 1000 basar.rezil bir film.anlamsız.imkanı olmayan bir konu.
inanılmaz bir sürükleyicilik, özgün bir yönetmenlik , dolu bir içerik, tabi ki hafif ama tam kıvamında bir espritüel abartı, ve kesinlikle: tom hanks ( gerçekten mental kapasitesi düşük mü bu adamın acaba ? diye düşünmedim değil ) izlenmesi gerekli olan bir film anlıyacağınız ;)
beklediğimi bulamadığım ve bir türlü bütünlük hissedemediğim bir film,işleniş biçimi bana yeterince gerçekçi gelmiyor.filmin ana hattını oluşturan düşük zeka seviyeli forrest gump ın çok öenmli olaylara karışıp ne yaptığından haberinin olmaması çekici yada duygusal gelmedi bana,ama gayet iyi bir filmdi izlenmesi için yönetmeni ve tom hanks yeter,güzel tarafları ise forrest gump ın jane e olan aşkının hiç bitmemesi hiç değişmemesi bu bende düşük zekalı olma isteği uyandırdı ve annesinin forrest gump a ismöini verme sebebi çok hoşuma gitti izlemek lazım derim ama abartmamak lazım tabiki