Forrest Gump
4,7

bayrakceken
bayrakceken

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film,bu filmi kız arkadaşımla izlemiştim bu nedenle filmin önemi bir kat daha fazla.
a-m-e-l-i-e-2
a-m-e-l-i-e-2

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Harika...İzlediğim en güzel filmlerden biri Tom Hanks in oyunculuğu da muhteşem bu filme insan nasıl rezil diyebilir anlayamıyorum.Mutlaka izleyin derim.
prospero82
prospero82

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
forrest gump gerçekten etkileyici bir senaryoya sahipti..yine de bu filme dair bi kinim var;en azından o yıl ki ödüllerden birini "shawshank redemption"a bırakabilirdi (:
19mustafa86
19mustafa86

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmeldi...herkese rahatca tavsiye edilcek bir film.Gülerek başlıyorsunuz.sonunda gözleriniz doluyor.hayata küsmememizi anlatan karşımıza neler çıkaracağı belli olmadığını gösteren bir film.ne yalan söyliyeyim eski sewgilimi özledim izledikten sonra
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film tam bir başyapıt aslında ne güzel olur hayata forrest gibi bakabilmek her şeyi saf , temiz ve içtenlikle görebilmek forrest bize hayatın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor hayatın zevkle keyifle ve tat alınarak yaşanacağını gösteriyor filmi izlerken tuhaf hisler kuşatıyor insanın her tarafını bu hisler bambaşka hissettiryor insana ,hayatın başarı uğrunu harcanmayacağını hayatı keyiflice yaşarak başarılı olunabileceğini ya da mutluluğun illaki başarıyla gelmeyeceğini anlatıyor insana forrest hani bazı filmler vardır film boyunca gözünüzde yaş pınarları ama aptal bir sırıtışla izlersiniz filmi işte forres gump ta öyle bir film tom hanks in destansı oyunculuğu sayesinde forrest ı o kadar seviyor ısınıyorsunuzki ailenizden bir fert gibi görüyorsunuz forrestı, aslında hepimiz hatalıyız hayatı en doğru forres kavramış ve çözümlemiş savaşlar, iflaslar, fakirlik hiç bir şey onu mutsuz edemiyor çok başarılı bir film karşımızdaki defalarca izlenilecek her izlediğinde farklı tatlar alına bilecek bir film harika bir senaryo harika bir yönetim ve müthiş oyunculuklar kesinlikle izleyin derim kesinlikle özelikle filmin sonunda forrestın konuşması insanı göz yaşlarına boğuyor her şeyiyle tam bir başyapıt zemicsis ve hanks a teşekkürler sinema tarihine böyle bir başyapıt kazandırdıkları için
the-happy-end
the-happy-end

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
saheser kelimesi az kalır yanında azim hersey cahillik en guzel şey insanı en mutlu eden sey nekadar az bilirsen okadar iyi
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi ilk izlediğimde galiba ters bir zamana gelmişti pek bir tat alammıştım ama Benim Adım Sam filmini izldikten sonra Forrest Gump’u daha iyi anlamaya başladım ve en kısa sürede bu filmi alıp yeniden izlemeyi düşünüyorum...
nekin
nekin

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok güzel bir film.herkese tavsiye ederim.
luisablack
luisablack

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
forrest gump çok farklı bir filmdir. hepimizin olması gereken insandır aslında forrest iyidir, canının istediğini yapar, saftır, vefakardır, gururludur, tutkulu bir aşıktır. ama çevresindeki insanlar ve biz onu deli olarak görürüz. bizi güldürür, eğlendirir ama bunu yaparken hüzünlendirip düşündürmediği bir an bile yoktur. yer yer hüngür hüngür ağlatır. teknik açıdan da harika bir filmdir forrest gump, dikkatsiz bir izleyici bile farkedebilir. ve sinema tarihinin en çok alıntı yapılan repliklerinden birine sahiptir "run forrest run.." herkesin izlemesi zorunludur :)
sidriel
sidriel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en mükemmel filmlerden biri.
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İnsanda gerçek anlamda etki bırakan ender filmlerden. Hiçbir şey için olmasa bile Hanks'in Oscarlık oyunu için bile izlenir.
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bir filmdi...biraz komedi biraz dram yani kısacası butun duygulardan bir tutam atılmıs filmin icine...gercekten cok iyi bi filmdi...herkes izlemeli...
cool-bixente
cool-bixente

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Aslında yoruma bile gerek yok. Tek kelimeyle şahane bir film. Tom Hanks Oscar'ı sonuna kadar hak etmiş. Bu filmi oluşturan öğelerin hepsi öylesine muhteşem ki tadından yenmez bir film olmuş. Hanks, yönetmen, senaryo... Her şey müthiş.
fatihgs86
fatihgs86

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ne denilebilirki tek kelimeyle süper her zaman koş forrest koş
samzz-2
samzz-2

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapmaya gerek yok yine Ton Hanks yine 10/10'luk bir film.