Böyle film yok yanii üff çok kaliteli ve esaslı bi başyapıt.Tom Hanks'in performansı harikaydı zaten diğer oyuncularda fena değildi.Aldığı oscarları sonuna kadar hakediyor...!!!10/10
Bu filmi tarif edemem belki ama çok çok güzel bir film Tom Hanks büyülüyor film çok anlamlı sözleri hala aklımda iyi niyet ve daha birçok duygu bu filmde mevcut film durgun gibi gözüküyor ama mükemmel bir film hayata bakışım bu filmden sonra değişti tavsiye ediyorum pişman olmassınız izlemesseniz çok şey kaybedersiniz...
hiç sıkılmadan izlenebilcek bir film tom hanksın oyunculuk alanında gerçekten büyük bir ders verdiği bir şaheser ve akıllardan çıkmayacak bir söz koş forest koooooooş duyunca insana hiç bir şey ifade etmiyebilir ama filmi izleyen arkadaşlar çok iyi bilirler ne kadar çok fazla şey ifade ettiğini
harika bir klasik.ayrıca filmin sonlarında küçük forrest gump rolünde 6.his de dev bir oyunculuk ortaya koyan haley joel osment’in küçük halini görmek de mümkün :)
herşey üzerine süzülen bi kuş tüyüyle başlar ve tüylerimizi kabartacak kalitede enfes bi şaheser. run forest run. o masum yüzlerin iyi niyetin ve olmak istediğimiz tüm değerlerin göstergesi.
evt ben de ağladım hem de birkaç kez...forrestın katıksız saflığı dünyaya daha iyimser gözlerle bakmanızı sağlıyor...çok etkileyici ve güzel bir film,mutlaka izleyin
forest ben ortaokuldaydım vizyonda koşuyordu.ve hala koşuyor...neden hiç bir şey için mücadele etmeden sızlanıyorsunuz. hayat bir çikolata paketidir ve içinde ne çıkacağı belli değil.acı ,tatlı, sütlü açın paketinizi ve hayatın tadına bakın.sonra sızlanmayın olmadı diye olması için ne yaptınız sorun kendinize ve forest gump ı izleyin ve ekim düşünü( octobersky ) o zaman ne den bahsettiğimi anlayacaksınız.