Forrest Gump

kesinlikle izlenmesi gereken bir film içinde 1 den fazla film var
Önder B.
Önder B.

18 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Harika bir film hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz zaman zaman gülecek,duygulanacağınız türden bir film Tom Hanks' de çok iyi oynamış..
kadir Ç.
kadir Ç.

13 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Tom Hanks oynuyorsa o film kötü olamaz zaten ve forrest gumpta bence en iyi filmidir
Sandalphon
Sandalphon

29 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Kesinlikle tam bir klasik, beni bu derece etkileyen nadir filmlerden ve sanırım tam puana layık gördüğüm 3 filmden biri, açıkçası ilk dakikalarında sıradan ve sıkıcı bir dram filmi olduğunu düşünmüştüm, dram filmlerine karşı antipatim vardır, çünkü zaten hayatın kendisi bir dram ve insanlar gerçek hayattan bir an olsun uzaklaşabilmek için sinema izlerler, o halde neden aynı şeyleri görmek zorunda bırakılsınlar? neyse ki ilerleyen dakikalarda ve sonrasında film öyle eğlenceli bir hal alıyor ki izleyenin kendini kaptırmaması ve beğenmemesi mümkün değil, hem güldüren (bazen kahkaha attıran) hem dramatik hem romantik hem de felsefik türlerin uyumlu şekilde harmanı, keşke sinema sektörü hep birşeyler yapmayı başaran filmleri örnek alsa ve sırf gişede para kazanabilmek için binbir çeşit çöplüğün içerisinde izleyicinin sinema hevesini katletmese, forrest gump mutlaka izlenmesi gereken filmlerden, izlemezseniz çok şey kaçırırsınız ve izlediğinizde asla pişman olmayacağınız kesin :)
swirl
swirl

11 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
tom hanks bu filmdeki olağanüstü performansıyla üst üste 2. kez en iyi erkek oyuncu oscar'ını aldı ve bence gelmiş geçmiş en iyi performanslardan birini sergiledi. Hayatta mutlu olmak için zeki olmanın şart olmadığını gösteren hayata bakış açınızı değiştirebilecek mükemmel bir film. Filmi her izleyişinizde farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak harika bir senaryoya sahip. izlemediyseniz bir an önce izlemelisiniz
babylashy
babylashy

17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Film Tom Hanks'in en iyi filmlerinden biridir.Benim için Tom Hanks'in nirvanası oyunculuğu açısından "Cast Away" filmi olsa da konusu ve kurgusu itibariyle Forrest Gump mükemmel bir film.Herkesin film sonunda ulan keşke bende böyle olabilsem diyip iç geçireceği bir karakter...
Kadoxis
Kadoxis

1 Eylül 2011 tarihinde eklendi
işte size herşeyiyle dört dörtlük bir film senaryosu felan herşeyi mükkemmel hararetle tavsiye ederim
potasyum
potasyum

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Boğazıma yumruk atan filmlerden olmuştur.Güldürürken düşündüren,düşündürürken ağlatan film.En azından benim için.
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Usta yönetmen Robert Zemeckisin Amerikan yakın tarihine normal insanlardan çok daha farklı bir bakış açısı olan Forrest Gumpın gözünden bakıp anlattığı çok kısa sürede modern bir klasik olarak anılan çekildiği yıl oscarlara boğulan çok sıcak çok eğlenceli ve çok duygusal harika bir başyapıt.
sparrow58
sparrow58

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
tom hanks her zamanki gibi süper oynamış 10/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
film izleme delisi olarak bu filmi atladıgıma ınanamıyorum tek kelimeyle mukemmel ve bittigim an;

yüzbası: sen isayı buldunmu gamp

gamp: onu aramam gerektiğini bilmiyordum efendim:))

izlerken nedemek istediğimi anlıyacaksınız 10/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

29 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Farkındaysan ben zaten niye sevmiyorsun demedim sadece tenis meselesine takıldım neyse seninde dediğin gibi uzatmaya gerek yok..Herkese bol sinemalı günler..
efo
efo

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Müthiş bir film. İzledikten yıllar sonra bile o müziği duyduğunuzda tüyleriniz diken diken olur. Sımsıcak bir film.
djbarry
djbarry

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
gelmiş gecmiş en iyi dram filmi
orientrap
orientrap