Forrest Gump
4,7

chelsea88
chelsea88

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bir film zaten en sevdiğim tom hanks en hayran olduğum oyuncu müzikleri de bir hoş aldığı bütün ödülleri hak etmiştir. 10/100000000000
nnba
nnba

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlemek lazim guzel film tabiki,ama asla top 10 listemde degildir 8i hakeder
mrsandman
mrsandman

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Başyapıt denen filmler vardır ya bu film kesinlikle o bir başyapıt Tom Hanks sen neymişsin be abi inanılmaz güzel bir film 1000e yakın film izledim bu film bambaşka run forrest run :( ::(
erentos
erentos

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bütün güzel yorumları sonuna kadar hakeden şahane bir film. içinde o kadar hoş, o kadar etkileyici, o kadar dolu ögeler barındırıyor ki, izlemeden anlaşılmaz. herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film bence. 10/10, favori!..
white-black1988
white-black1988

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
koş forrest koş diye insanı gaza getiren ve o gazla bi dünya iş yaptıran ve sonunda teşekkürü hakeden bir film.
sinema
1 ziyaretçi
9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
run forrest, run...
buuurakk
buuurakk

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şu dünyada yaşayıpta görmeden gitmememiz gereken bir film varsa,o da Forrest Gumpdır.Abartmadan söylüyorum bu filmi izledikten sonra hayata bakış açım değişmişti.Çekilebilecek en iyi filmlerden biri.10 puan değilde değerlendirme kaç üzerinden olursa olsun her zaman için benden tam puan alacaktır.arkadaşın dediği gibi bu filmi beğenmeyen insanlığından utanmalı...
"hayat bir çikolata kutusuna benzer forrest.hangi çikolatayı alıcağın sana kalmış"
altay-090
altay-090

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya bu filme 9 puan veren adam utanmalı yaw film süper
hangman23
hangman23

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
dört dörtlük bi film gerçekten.bu arada hayatımda gördüğüm en iyi yönetmenlik bu filmde.hele o savaş sahneleri azda olsa öyle bir olmuş ki er rayn ı kurtarmaktan bile daha iyi olduğunu söyliyebilirim.zaten oyuncluklardan bahsetmeme gerek yok.tom hanks çok iyi gitmiş bu role.
sakın kaçırmayın muhtemelen hayatınızda izlediğiniz en iyi filmlerden biri olacaktır.
ichabot-2
ichabot-2

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Beğenmeğenler ya sonuna kadar izlememiş ya da geyik ortamında geyik yaparak izlemiştir. Hala da beğenmeyen varsa hakikaten ya kendinden ya da insanlığından şüphe edebilir.
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
benim için sinemanın tek başına %50 si Forrest Gumptır. Yorum yapmak istemiyorum
the-truth21
the-truth21

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi bu zamana kadar neden izlemedim diye kızıyorum kendime şimdi.Gerçekten tek kelimeyle mükemmeldi.Söyleyecek söz yok 10/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika oyunculuklar ve konusuyla çok başarılı ve göz yaşartan bir dram.gerçi filmin büyük kısmında gülüp eğleniyorsunuz ama derin düşününce yaşanan olayların önemini ve anlattığı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.en iyi film oscarı almış bir film ayrıca,izlememek için bir neden yok,kesinlikle sıkılmıyorsunuz.
electronica
electronica

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Herkes embesil, işe yaramaz gözüyle bakmasına rağmen Forrest Gump ne kadar da güzel işler başarıyor değil mi? Dünyada saflığın, temizliğin, iyi niyetin herşeyin üstünde bir değer olduğunu gösteren çok güzel bir film ... 10/10forrest gump
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi beyenmeyenlerin beyendikleri filmleri merak etmeye başladım.bu kadar güzel anlatım bü kadar güzel kurgu ve bu kadar güzel bir oyunculugu nadir barındıran filmlerden bir tanesi..filmde kullanılan sözcükler,forrest gumpın kendine has tuhaflıgı(zeka geriligi ama inanılmaz iyimserligi),size o kadar tatlı sunulan bir filmki hayatınızda kesinlikle iz bırakacktır.herkese tavsiye ederim.(10/10)