izlerken öldüm sıkılmaktan kesinlikle izlediğim en sıkıcı film diyebilirim böyle abartılmasına çok şaşırdım bence bu kadar iyi eleştiri çok fazla vasat bi film ya filmde ben etkilenecek tek bi sahne bulamadım
insan bi filmi neden beğenmez,sıkılıdığı,filmden zevk almadığı için dğlmi..bak sende altıncı histe skldğnı sölemişsn bana göre de o çok süper bi filmdi..yorumunda kendn çelişmişsn ztn,sende öle bi filme skıcı diyemezsn ozmn..ayrıca kmin dikkatini çekmeye çalışimki ben sadece yorumumu yazdım ama sen yorumlarını dikkat çekmek için yazıyosun sanırım:)
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.