Forrest Gump
4,7

nunu625
nunu625

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tam bir baş yapıt diyebilirim .Tom Hanks ın performansı süperdi .Aldıgı oskar ve diger ödülleri bence hak ederek almış.Konusu alışılmışın dışında bence tam bir dram ve aşk filmiydi,,
chakal2606
chakal2606

9 Aralık 2005 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biri.kim kendinde ne buldu onu da anlamış değilim.sonuçta zeka geriliği olan birinden bahsedilitor.zaten tom hanks'in bu tarz filmlerini hiç beğenmiyorum.ona yeşil yoldaki gibi ağır rolleri yakıştırıyorum.oyunculuğuna hiçbir sözüm yok ama bir kere bile gülmedim ve hiç beğenmedim.o kadar güzel mesajın içinde benimki de nazar boncuğu olsun.
VEVO Lyrics
VEVO Lyrics

24 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Abartmayın, 1994 senesine göre başarılı film, ama godfather veya esaretin bedeli filmeliri ile kıyaslanamaz. Film bir adamın hayatını anlatıyor. Adamın kendisi anlatıyor filmde kendi hayatını . O kadar. Heyecan veya aksiyon seviyorsanız tavsiye etmem
erhd8
erhd8

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya bu kadar yorumu okuyupta öyle izledim ama pişman oldum esaretin bedeli ile aynı puanda kalmayı bence hak etmiyor :( ben cok sıkıldım filmi izlerken kendimden şüphe etmeme neden oldu film bu kadar cok kişi sevmiş ben sevemedim :(:(:
Sevgi Gökçe Uyar
Sevgi Gökçe Uyar

5 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Birde izleyebilsem bir türlü açılamadı nefsi nedir acaba bilen var mı lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor