redoxx
17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Bu filmi seyrettikten sonra acaba bende mi bir tuhaflık var dedim yani anlıyamıyorum bu filmin neresi beğenilir bence bir konu yoktu çok boş ve anlamsız bu kadar puanı alması bile garip...
Bence o kadar da komik değil..Ben Komedi olarak izledim ama normal bir film olarak izlemenizi tavsiye ederim.Filmde Çok espri yok ama olanlarda harikulede..
Film güzel olabilir ama klasik olacak kadar da mükemmel değil.az önce izledim ama izlerken sıkıldım.tom hanks çok iyi oynamış tamam da onun haricinde bu kadar övülecek ne var ki?senaryo mu çok iyi,kurgu mu?hepsi idare eder seviyede ama çok iyi değil.ya benim film anlayaşım farklı ya da bu filmi bu kadar övenlerin.ben şahsen izlerken sıkıldım.
beklediğimi bulamadığım ve bir türlü bütünlük hissedemediğim bir film,işleniş biçimi bana yeterince gerçekçi gelmiyor.filmin ana hattını oluşturan düşük zeka seviyeli forrest gump ın çok öenmli olaylara karışıp ne yaptığından haberinin olmaması çekici yada duygusal gelmedi bana,ama gayet iyi bir filmdi izlenmesi için yönetmeni ve tom hanks yeter,güzel tarafları ise forrest gump ın jane e olan aşkının hiç bitmemesi hiç değişmemesi bu bende düşük zekalı olma isteği uyandırdı ve annesinin forrest gump a ismöini verme sebebi çok hoşuma gitti izlemek lazım derim ama abartmamak lazım tabiki
Demek ki neymiş puan ve yorumlara bakarak film izlenmezmiş bunu anlamış oldum filmi sıkıcı bulan kişiler kendinizden şüphe etmeyin film biyografi filmi ve akış örgü bağlantısı sarmiyor nasıl bu puanı ve yorumları aldı şaşırdım
arkadaşlar bu filmin seneryosu tek kelimeyle kusursuz ve muhteşem.amerika tarihiyle dalga geçtiği en az bnm sayabildiğim 5-6 sahne vardı.sadace bunları bilenlerin anlayabileceği ve harika hazırlanm ış espriler ve eleştiriler vardı.öyleki forest olmasa amerika bu durumda olamazdı:D film tekrar tekrar izlenmesi gerekn bir film 10/10
Robert Zemeckis'in bütün filmlerini çok seviyorum bu film de onlardan biri müthiş bir film tom hanks'in oyunculuğu harika senaryo da harika başka ne diyebilirim ki.
ya arkadaslar ben bu fılmı yorumlara bakarak aldım.siz film izlemeyımı bılmıyosunuz yoksa laf olsun dıye mı ızlıyosunuz.bu film bence cok kötü.bosuna izlemeyin.türk filmleri buna 1000 basar.rezil bir film.anlamsız.imkanı olmayan bir konu.