Komplo Teorisi
4,3

ecdwlb
ecdwlb

13 Mart 2006 tarihinde eklendi
vizyonda gösterildi mi bilmem ama ben 10-12 kez tv de farklı kanallarda izledim son derece heyecenlı ve eğlenceliydi mel gibson cidden çok iyi girmişti role tahminimce memlekette bu filmi izlemeyen kimse kalmamıştır ama varsa izlemeyen tavsiye ederim verdiğiniz zamana cidden değecek bir film
handanunal
handanunal

6 Eylül 2004 tarihinde eklendi
ya bişi diyeceğim.Filmde bir yerde televizyondan türkiye'de7 şiddetinde deprem olduğu söyleniyo dikkat edeniniz varmı bilmiyorum.Filmin yapım yılının 1997'de olması da ayrı bir muamma**(99' depremi)**ama senaryo ve oyunculuk açısından 4 4'lül bir filmdi, şiddetle tavsiye edilir.
fahriefe693
fahriefe693

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film herkese tavsiye ediyorum
thedeadlock83
thedeadlock83

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hiç iyi oyunculuk yoktu bence. film sıradandı. ismine aldanıp gerçekten karmaşık bir film gibi düşünmeyin. aldığı puana bakıpta aldanmayın. gerçekçilikten uzak. sonunu tahmin edebileceğiniz bir film dediğim gibi ismine kesinlikle aldanmayın.
vv7vv
vv7vv

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
En sevdiğim aktörlerden olan Mel Gibsonın yine süpe bir filmi.
Benimde filmde en çok ilgimi çeken kısım Türkiyenin geçtiği bölümdü. Fakat filmin yapım tarihi 1997 ve ABD başkanına depremi kullanarak bir suikast planından bahsediliyor(kısa kesiyorum filmde ayrıntılı anlatılıyor depremin nasıl oluşturulacağı) Bu benim çok dikkatimi çekti filmden 2 yıl sonra 17 ağustos depremi oluyor. Sizi bilmem ama bana çok garip geldi. Amrekian filmlerinin karekteristik özelliği gelecek öngörülerinde bulunmasınıda düşününce, filmin ismiylede uyumlu bi komplo teorisi aklıma gelmiyor değil.
yilmazmurt
yilmazmurt

26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Filmi üç ayrı bölümde değerlendirebiliriz.Üçte birlik her bölüm kendi içinde farklı gelişmeleri değişik kavramları içeriyor.sürekli süprizlerle karşı karşıyasınız.bu kadar çok sürprizin birarada aktarıldığı bir filmi kolay kolay bulamazsınız. Güzel bir macera filmi. Başroldeki iki oyuncuda iyi bir performans sergiliyorlar. İyi filmler arasında.
ehlikeyif
ehlikeyif

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
10/10
isikyildiz
isikyildiz

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi.Ama her american filminde olduğu gibi sonunda biraz sorun var.her filmin sonu mutlu bitmek zorunda.Bize dünya hakkında biraz da ipucu veriyor işlerin nasıl yürüdüğü konusunda biraz fikir sahibi oluyoruz.fakat tabii ki sınırlı şekilde.oyunculuklar ise mükemmel...
-umittheking
-umittheking

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İzlemesi çok zevkli bir film ... Mel gibson adamın kralı ya bir adam bu kadar yakışır sinemaya...
otsiola
otsiola

15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
mel gibson + julia roberts ve mükemmel bir film. bu filmi izleyim ’eh işte’ bile diyebilecek birisi yoktur sanırım. mükemmel mükemmel...
Kleopatra
Kleopatra

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Imdb puani neden bu kadar dusuk anlamadim.Ben cok begendim. Film cok akici hic sıkılmadan izleyebilrsiniz. Polisiye ve aksiyon pek sevmesemde bu guzeldi. Mel gibson cok sempatik julia roberts cok guzleldi.
harerd9
harerd9

24 Ocak 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en etkileyici bir kaç filmden biri kesinlikle mükemmel.mel gibson’ın deliliği,garipliği ve cesareti julia roberts’ın güzelliği şaşkınlığı harika.insan filmi izlerken kendini aniden gülerken utanırken gözleri yaşarırken buluyor.filmi izleyip aşık olmamak elde değil..
milchrise
milchrise

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
izlemekten asla sıkılmayacağım bir film..bi kere mel gibson'ın oyunculuğu süper eee konu deseniz harikaa... gel de izleme şimdiii... haksız mıyım yanii????:)
by-dreamm
by-dreamm

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
herşey çok güzel. julia da mel de karakterlere can vermişler adeta. diğer teknik güzellikler de eklenince tam bir sanat eseri çıkmış ortaya. ben bayadır bekliyorum belki devamı olur diye ama... sanki öyle açık bir kapı bırakılmış sonunda devam filmi olabilir gibi geliyor. ben olsam yapardım:)
brave-mel89
brave-mel89

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mel gibsonun oldum olası hayranıyım o nasıl bir oyunculuktur öyle rolünün hakıını fazlasıyla vermiş her zamanki gibi tabiki julia robertsin da hakkını yememek lazım kesinlikle tavsiye edeceğim bir film senaryoyu geçtim en azından oyunculukarı görmek adına izlenmeli